Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçmişteki paylaşımlarınız gibi , '' Kazaklar '' da çok ilgi çekici bir eser. Özellikle , 1. cilt paylaşımınızda dikkatimi çeken kitap, Sn. @thycoon ve dostların belirttiği yorumlarıyla , benim için daha ilginç hale gelmişti. Doğrudur, '' Kazaklar '' denilince , Yul Brynner ve Tony Curtis'li efsanevi film '' Taras Bulba '' akla geliyor. Sn. @thycoon 'un da belirttiği gibi '' Don Kazakları '' konusu, usta yazar Mihail Şolohov'un lise zamanlarında okuduğum 4 ciltlik '' Ve Durgun Akardı Don '' romanını da hatırlatıyor.
Çok teşekkürler emeklerinize. Yine nitelikli bir @orpa seçimi ve bize kazandırma çabaları diyorum.
Madem vaktimi ve enerjimi veriyorum, en azından kaliteli ve nitelikli ürünlerde kullanayım diye düşündüğüm kaliteli bir eser daha yayınladınız. teşekkürler, elinize ve emeğinize sağlık Sn @orpa
Orpa üstadım. İyi ki varsınız. Belki de asla fark edemeyecek okuyamayacak eserleri bizlere kazandırıyorsunuz. Sevgi ve Saygılarımla. Sonsuz teşekkürler.