Cosmo Serie Verde (001-044) İtalyanca

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,251
38,667
İstanbul
İstek üzerine küçülttüm. Yönetim ya da üyeler neye karar verirse o şekilde paylaşım yapabilirim.
@balkan üstadım,

Konuyla ilgili hatırladığım son mesajınızda PIXresizer uygulamasını kullanma niyetinizden bahsetmiştiniz. Kullanmaya başladıysanız görselde işaretlediğim değeri 600-800 aralığında bir rakam olarak seçerseniz ürettiğiniz görselin dosya boyutu 250-400kB aralığında olur. Bu da görünüm açısından yeterli detay verecek büyüklüğe ulaşmanıza olanak sağlar. Öte yandan dosya boyutunun uygunluğu nedeniyle sayfanın geç açılması sorununu da ortadan kaldırır.

file

Olağanüstü özveri içeren tüm paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
4,509
48,494
@balkan üstadım,

Konuyla ilgili hatırladığım son mesajınızda PIXresizer uygulamasını kullanma niyetinizden bahsetmiştiniz. Kullanmaya başladıysanız görselde işaretlediğim değeri 600-800 aralığında bir rakam olarak seçerseniz ürettiğiniz görselin dosya boyutu 250-400kB aralığında olur. Bu da görünüm açısından yeterli detay verecek büyüklüğe ulaşmanıza olanak sağlar. Öte yandan dosya boyutunun uygunluğu nedeniyle sayfanın geç açılması sorununu da ortadan kaldırır.

file

Olağanüstü özveri içeren tüm paylaşımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum.

Üstat, ilginiz için çok teşekkür. PIXresizer uygulamasını kullanmaya başladım. İlk önce belirttiğiniz ebatta küçülttüm ama sonra bu resimlerde büyük diye itiraz olur dedim, diğer oranları da uyguladım, yine büyük denebilir diye bu kez de özel oran 200 yazarak resimleri bu uygulamayla sanırım 200X260 ölçekle küçülttüm. Bundan sonra belirttiğiniz ölçekte küçültürüm.

Son düzenleme: