Conan Alfa Yayınları TMK Dizisi Sıralı Liste (9 ve 15.Seri)

ersel-arslan

Yeni Üye
4 Eyl 2010
93
15
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 036 - Fırtına İçindeki Kent
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 041 - Kral Tacının Değeri
mavi gözüküyor ama sayfaya girilmiyor

neptunn

Süper Üye
27 Tem 2009
1,860
5,201
Kopuk linkler yeniden düzeltildi.Raporlama yapan ve bilgi veren sevgili Cengizgul' e çok teşekkürler.

CIA1973

Yeni Üye
31 Ocak 2012
33
7
Arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler...
Kırmızı olmayıpta, açılamayanları bildirmek istiyorum. Sanırım linklerinde problem mevcut. Birkaçında da şifre konulmuş. İndirilsede pek yararlanamıyorsunuz. Sorunların giderilmesi ümidiyle

75, 113, 137, 142, 152, 154, 157, 160, 173, 177, 181

Şimdiden TEŞEKKÜRLER

timed

Onursal Üye
19 Eki 2009
2,327
10,264
Sayfa linkleri düzeltilmiştir.
Listeyi oluşturan Colinmccay ' a teşekkür ederim.
Keyifli okumalar.

CIA1973

Yeni Üye
31 Ocak 2012
33
7
Arkadaşlar,

Sanırım yine ustadların el atması gereken eksiklikler mevcut. Eğer mümkün ise;
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 100 ve 102...
TEŞEKKÜRLER...

dhb

Kıdemli Üye
19 Mar 2011
114
587
II. ve III. serinin kırık linkleri olan sayılar:

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-14-15-16-17-26-27-28-29
32-33-34-35-36-37-39-40-41-44-46-47-48-49
51-52-57-58-59-61-62-63-64-66-67-68-73-74-77-78-79
83-84-86-90-94-95-97-98-99-108-117-121-122-123-132-142-147
162-163-169

Collector78

Yeni Üye
22 Ağu 2011
4
0
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma.

Yavaş yavaş indirmek istemiştim ama rapidshare'e yüklü olanların hepsi ölmüş. Yaklaşık 20 tanesine falan bastım, hepsinde "file not found" uyarısı verdi. Yenileme imkanı olur mu acaba bunları?

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,252
38,672
İstanbul
Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederim kendi adıma.

Yavaş yavaş indirmek istemiştim ama rapidshare'e yüklü olanların hepsi ölmüş. Yaklaşık 20 tanesine falan bastım, hepsinde "file not found" uyarısı verdi. Yenileme imkanı olur mu acaba bunları?

Rapidshare paralı üyeliğiniz yoksa aynı anda sadece tek dosyayı indirebilmenize olanak sağlıyor. Aynı anda birden fazla dosyayı indirmek isterseniz bu türden sorunlarla karşılaşılabiliyorsunuz. Bu nedenle bir dosyayı indirmeyi bitirdikten sonra diğerine geçmelisin.

Bu arada sahiden kırık linkler olabilir. Ancak bunları ilgili paylaşımda yer alan "kırık link bildir" düğmesine basarak iletebilirsen yenilemeler yapılacaktır. Söz konusu listelerde yüzlerce sayı var. Bunların hangisi çalışıyor, hangisi çalışmıyor, hangisi rapidshare diye bir kontrol yapacak zamanımız maalesef yok. Ancak dosyayı indirmek isteyen dostlarımız problemi fark ettiklerinde bildirebilirlerse link yenileme yapılacaktır. Dediğim gibi lütfen "kırık link bildir" düğmesine bas. Elbette önce rapidshare ile ilgili yukarıdaki uyarımı dikkate almalısın.

Forumda keyifli zaman geçirmeni dilerim.

ilker1ozel

Yeni Üye
11 Eki 2012
7
5
emeği gecen arkadaşlara çok teşekkür ederim.buradan cocukluk ve genclik yıllarıma geri dönmüş gibi oldum.

bende de birkaç seri var saklıyordumindirmeyi öğrenir öğrenmez burda paylaşacağım

Collector78

Yeni Üye
22 Ağu 2011
4
0
Rapidshare paralı üyeliğiniz yoksa aynı anda sadece tek dosyayı indirebilmenize olanak sağlıyor. Aynı anda birden fazla dosyayı indirmek isterseniz bu türden sorunlarla karşılaşılabiliyorsunuz. Bu nedenle bir dosyayı indirmeyi bitirdikten sonra diğerine geçmelisin.

Bu arada sahiden kırık linkler olabilir. Ancak bunları ilgili paylaşımda yer alan "kırık link bildir" düğmesine basarak iletebilirsen yenilemeler yapılacaktır. Söz konusu listelerde yüzlerce sayı var. Bunların hangisi çalışıyor, hangisi çalışmıyor, hangisi rapidshare diye bir kontrol yapacak zamanımız maalesef yok. Ancak dosyayı indirmek isteyen dostlarımız problemi fark ettiklerinde bildirebilirlerse link yenileme yapılacaktır. Dediğim gibi lütfen "kırık link bildir" düğmesine bas. Elbette önce rapidshare ile ilgili yukarıdaki uyarımı dikkate almalısın.

Forumda keyifli zaman geçirmeni dilerim.

Yardımların için teşekkürler üstadım. Ben 1. sayıdan itibaren kontrol edip kırık linkleri bildirmeye başladım, sen de bir yandan yüklemeye başlamışsın, çok teşekkürler ilgilendiğin için.

Yalnız her bildirim mesajından sonra 1 dakika bekleme olayı olmayaymış iyiymiş, yıldırım hızıyla ispiklerdim hepsini o vakit. :D

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,252
38,672
İstanbul
Yardımların için teşekkürler üstadım. Ben 1. sayıdan itibaren kontrol edip kırık linkleri bildirmeye başladım, sen de bir yandan yüklemeye başlamışsın, çok teşekkürler ilgilendiğin için.

Yalnız her bildirim mesajından sonra 1 dakika bekleme olayı olmayaymış iyiymiş, yıldırım hızıyla ispiklerdim hepsini o vakit. :D

Sevgili dostum, her bir sayının keyfini çıkar ve bir dakika beklemekten de şikayetçi olma. Link yenileyeceğim diye göbek çatlatanlar olduğunu unutma. Kırık link bildirimi için bir dakika beklemekten şikayetçi olmuşsun ama link yenileyenler ne yapsın? Bir link maalesef bir dakikada yenilenemiyor. :)

Keyifli okumalar.

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,269
17,318
Bu inanılmaz koleksiyona emeği geçen herkese teşekkürler

Collector78

Yeni Üye
22 Ağu 2011
4
0
Linki çalışmayanları sırayla bildiriyordum ama gerek kalmamış, direnc11 hepsini tespit edip tekrar yüklemiş sırasıyla. Sayıları sunanlara, toplu listeyi oluşturana, linklerin yenilenmesini sağlayan direnc11'e çok teşekkürler.

mig72

Yeni Üye
7 Ara 2009
5
0
Selam.
186 lık sıralı listede
18 - 80 -107 - 111 - 112 - 113 - 125 - 126 - 137 - 152 - 160 - 164 - 173. ssyıların linkleri geçersiz olmuş
Düzeltmeniz ricasıyla , binlerce teşekkürler...

mig72

Yeni Üye
7 Ara 2009
5
0
Şaka gibi derken ne kastettiniz ki , kırık linklerin düzeltilmesini istedim .
Kaçırdığımız bir şey mi oldu nedir ?

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,220
İstanbul-İzmir
Şaka gibi derken ne kastettiniz ki , kırık linklerin düzeltilmesini istedim .
Kaçırdığımız bir şey mi oldu nedir ?

Şaka gibi olan toplu olarak bildirim yapmanız!
Zahmet edip tek tek etmemeniz!
2009'dan beri üye olmanız ve sadece toplu kırık link bildirimi yapmaya, bu kadar paylaşım yapan insana ayıp etmeniz sadece..
Biz maaşımızı haketmemişiz yine herhalde...
Değiştirir yenileriz efenim ..

mig72

Yeni Üye
7 Ara 2009
5
0
:))
Takibi daha kolay olur diye düşündüm o yüzden ;
Asla emir tarzında yaklaşmadım ki rica dedim binlerce teşekkür diye de eklemiştim.
Yine teşekkürler.Saygılarımla...

umceylan

Yeni Üye
14 Ara 2012
9
0
Siteyi yapan, kitapları binbir emekle tarayan, yükleyen, emeği geçen herkese teşekkürler :)) Çizgi roman özellikle Conan değince akan sular duruyor benim için.

TRAFİK55

Yeni Üye
25 Kas 2010
4
0
mükemmel bi çalışma elelrin dert görmesin 40 yaşındayım ama elimde rolsa ben de yaıyınlardım

TRAFİK55

Yeni Üye
25 Kas 2010
4
0
Lanetli Bitkilerin İni (II. Seri) sayı 105 kırık link lütfen yeniler misin şimdiden çok tşk

AmonR

Yeni Üye
18 Şub 2013
15
18
Bu kadar Conan'ın taranıp paylaşılması yetmezmiş gibi bir de sıralı liste yapmışsınız. :)

Ne diyeyim, ellerinize kollarınıza sağlık.

Tüm emeği geçen arkadaşlara teşekkürler. :)

muhtug

Yeni Üye
16 Mar 2012
12
14
Yaşım nerdeyse 60, artık emekliyim, ve bu forumu keşfetmemle hayatım değişti diyebilirim. Yaşıtlarımın çoğu gibi çizgi roman okumaya başlamam Tom Miks, Teksas, Kit Taylor, Tim, Teks, Kinova gibi Ceylan yayınlarının kazandırdığı romanlarla başladı, bunlara Süpermen Batman gibi Amerikan kahramanları katıldı.

Conan ile tanışıklığım oldukça geç başladı. Kardeşimin eşinin atmadan önce bana sorduğu bir kaç koli çizgi romanı havada kapmamla yeni dönem kahramanlarla tanıştım. bunlar arasında Martin Mystere en beğendiğim oldu,

Conan oldukça beğenilen bir kahraman, yukarda Savage Sword of Conan, Conan the Cimmerian, Conan the Barbarian, gibi sanıyorum kronolojik bir sıra izleyen gruplama var, bir de çeşitli yayınevlerinin yayınladığı seriler var, her birinin altında listeler var.indirmek için hangi yolu izlemem daha iyi olur .

Tarama, düzenleme, yükleme işlemlerinin oldukça emek ve fedakarlık istediğini tahmin ediyorum. Tüm gönüllü arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir de "direnç11" nickli arkadaş, bazı media linklerini güncellemiş sağolsun, ancak şimdiye kadar indirmeye çalıştığım bu linklerde ortak mesaj, dosyaların bulunmadığı, yükleyen kişi tarafından silindiği oldu. kontrol edilirse çok iyi olacak.

Şimdiden teşekkürler.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,252
38,672
İstanbul
Yaşım nerdeyse 60, artık emekliyim, ve bu forumu keşfetmemle hayatım değişti diyebilirim. Yaşıtlarımın çoğu gibi çizgi roman okumaya başlamam Tom Miks, Teksas, Kit Taylor, Tim, Teks, Kinova gibi Ceylan yayınlarının kazandırdığı romanlarla başladı, bunlara Süpermen Batman gibi Amerikan kahramanları katıldı.

Conan ile tanışıklığım oldukça geç başladı. Kardeşimin eşinin atmadan önce bana sorduğu bir kaç koli çizgi romanı havada kapmamla yeni dönem kahramanlarla tanıştım. bunlar arasında Martin Mystere en beğendiğim oldu,

Conan oldukça beğenilen bir kahraman, yukarda Savage Sword of Conan, Conan the Cimmerian, Conan the Barbarian, gibi sanıyorum kronolojik bir sıra izleyen gruplama var, bir de çeşitli yayınevlerinin yayınladığı seriler var, her birinin altında listeler var.indirmek için hangi yolu izlemem daha iyi olur .

Tarama, düzenleme, yükleme işlemlerinin oldukça emek ve fedakarlık istediğini tahmin ediyorum. Tüm gönüllü arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir de "direnç11" nickli arkadaş, bazı media linklerini güncellemiş sağolsun, ancak şimdiye kadar indirmeye çalıştığım bu linklerde ortak mesaj, dosyaların bulunmadığı, yükleyen kişi tarafından silindiği oldu. kontrol edilirse çok iyi olacak.

Şimdiden teşekkürler.

Sevgili üstadım,

Öncelikle çizgi roman dolu, sağlıklı, huzurlu uzun bir ömür dilerim.

Değerlendirmelerinle ilgili sondan başlayarak yanıt vermeye çalışayım. Maalesef mediafire hesabım göçünce yenilediğim tüm linkler de gitti. Hızla yeniden yüklemeye başladım linkleri ama biraz zaman alacak gibi gözüküyor. Senin de şöyle bir katkın olabilir sürece: Linkleri çalışmayan konuları tespit edip, ilgili konunun ilk mesajındaki "kırık link bildir" sekmesine basarsan kırık linkleri tüm yönetici arkadaşların bilgisine sunmuş olursun. Bir ricam var ama: bu türden bildirimlerin sayısı bir günde 10-15 civarında kalırsa sevinirim. :)

Sahiden pek çok Conan serisi var forumda. Conan'a özel ilgi duyan dostlarımız tercihlerini iletecektir diye düşünüyorum.

Tarama, düzenleme, değerlendirme yazıları hazırlama ya da çeviri - balonlama faaliyetlerinde bulunma senin de işaret ettiğin gibi oldukça eziyetli, sabır ve enerji gerektiren işler. Bu vesileyle bu türden faaliyetleriyle foruma can veren tüm dostlara topluca bir teşekkür daha göndermiş olayım. Tüm üyelerimiz bu sürecin bir parçası olsunlar, katılımcı olsunlar istiyoruz. Katılımcı olmak muhakkak yukarıda bahsedilenleri yapmak anlamına gelmiyor. Yapılan bir paylaşımın kapak resmini değerlendirebilirsin, okuduğun bir çizgi romanda ilginç gelen bir hususu bize aktarablirsin ya da tespit ettiğin çizim ya da mantık hatalarını bildirebilirsin. Çizgi romanla ilgili sarf edilecek tek bir cümle dahi katkı verecektir.

Çıkan her yeni, her farklı ses forumun zenginliğidir.

Keyifli forumlar dilerim.

ardairem

Yeni Üye
21 Kas 2013
14
26
Üye olduğum günden bu yana listedeki kitapları indirmeye çalıştım. Şimdi gece yarılarına kadar okumaya başlayacağım. Emeği geçen tüm paylaşımcılara binlerce kez teşekkür ederim.

serdar

Yeni Üye
12 Eki 2014
5
1
Harikaınız yau! 38 yaşındayım yeni üye oldum ve direk çocukluk kahramanıma bakayım dedim..Emeklerinize sağlık. Bende de 80 lerden kalma Conan'lar var.. Umarım tarama ve olmayanları paylaşma zevkini tadarım.Forumda Atlantis göremedim sanıyorum pek rağbet görmüyor.Onu da özlemiştim.Yeniden emeklerinize sağlık diyorum,elleriniz dert görmesin dostlar.

firehead

Yeni Üye
31 Ağu 2011
1
0
Müthiş bir sayfa bu. Heyecan içerisindeyim:) Emeği geçenlere çok teşekkürler. Bu arada bu mesajı yazarken yazının çizgi roman fontunda yazılması da çok hoş:) Sayfalarca yazası geliyor insanın :)

Akten

Yeni Üye
22 May 2014
75
465
Adana
1.Seri (120 TL - 300 TL)TMKD Sıralı Listesi​

Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 001 - Canavarın Gözleri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 002
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 003
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 004 - Demir Şeytan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 005
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 006 - Asgalun Kumarbazları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 007 - Değerli Kuş
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 008 - Yarasa Maymunun Gölü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 009 - Leopar Adamlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 010 - Zambula Yamyamları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 011
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 012
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 013
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 014
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 015
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 016 - Eski Kentin Yamyamları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 017
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 018 - Şeytan Kulesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 019 - Fildişi Tanrıça
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 020 - Kanlı Düş
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 021 - Şeytan Ağacı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 022
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 023
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 024
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 025
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 026
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 027
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 028
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 029
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 030
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 031
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 032
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 033
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 034
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 035
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 036
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 037
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 038
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 039 - Kurukafa Gölgeleri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 040
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 041
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 042
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 043
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 044
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 045
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 046
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 047
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 048
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 049
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 050
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 051
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 052 - Mitra'nın Kulesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 053
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 054
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 055 - Lanet
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 056 - Tutsak Kraliçe
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 057
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 058
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 059
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 060
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 061 - Gri Kurt'un İhaneti
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 062
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 063 - Kan Davası
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 064 - Sonsuz Bağlılık
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 065
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 066 - Dünyayı Parçalayanlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 067
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 068
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 069
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 070 - Zorlu Sınavlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 071
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 072 - Suratsızlar adası
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 073
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 074
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 075 - Prens Conn
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 076
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 077
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 078 - Kan Tanrısının İzinde
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 079
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 080
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 081
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 082
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 083 - Thamazhu Yıldızı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 084
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 085
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 086
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 087 - Her Şeyin Sonu
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 088
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 089
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 090
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 091
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 092
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 093
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 094
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 095 - Denizdeki Ejderha
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 096 - Laza-Lanti Türküsü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 097 - Kurt Kadın
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 098

2.Seri (300 TL - 1.500 TL) ve 3.Seri (1.500 TL - 3.000 TL) TMKD Sıralı Liste

Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 001 - Donmuş Devin Kızı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 002 - Kızıl Tırnaklar (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 003 - Siyah Heykel
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 004 - Ay Işığında Gölge
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 005 - Mezardaki Yaratık
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 006 - Kumlar Altında Uyuyan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 007 - Tılsımlı Ayna
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 008 - Eski Kentin Yamyamları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 009 - Zamanın Merkezindeki Kale
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 010 - Lanetli Bölge
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 011 - Kızıl Şatonun Perileri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 012 - Kayan Gölge
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 013 - Büyücüler Dağı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 014 - Vendiya'da İntikam
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 015 - Tanrıların Kanı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 016 - Kara Gözyaşları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 017 - Şeytan Kulesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 018 - Kobra Tacı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 019 - Kral Tutamon
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 020 - Mezardaki Gölge (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 021 - Kara Şehir İblisi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 022 - Denizdeki Ejder
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 023 - Sihirli Kılınç
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 024 - Hırsızların Gecesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 025 - Erlik Gözü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 026 - Zambula Tahtı İçin
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 027 - Ay Işığındaki İblis
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 028 - Akrep Tanrı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 029 - Kuledeki İblis
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 030 - Kuru Kafalar Kenti
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 031 - Gümüş Kartalın Kadını
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 032 - Tanrıların Gazabı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 033 - Argos Olayı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 034 - Dişi Korsanın İzinde
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 035 - Argos'a Dönüş
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 036 - Fırtına İçindeki Kent
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 037 - Kara Duvarlara Karşı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 038 - Kayıp İskender Vadisi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 039 - Kurukafa Dansı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 040 - Kraliçe Ve Korsanlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 041 - Kral Tacının Değeri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 042 - Kanlı Ay Ziyafeti
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 043 - Kara Kıyıda Ölüm (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 044 - Vampirin Gelini
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 045 - Gecenin Şeytanı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 046 - Kente Karşı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 047 - Yılanın Dişleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 048 - Büyücüler Savaşı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 049 - Korala Yıldızı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 050 - Sonsuz Gece Vadisi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 051 - Uzun Yolcunun Sesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 052 - Erlik'in Eli
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 053 - Güç Kılıcı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 054 - Düş Labirenti (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 055 - Beyaz Kurt'un Oğulları (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 056 - Kaplan Adam Tapınağı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 057 - Tombalku Atlıları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 058 - Şem Kentinin Aslanı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 059 - Mükemmelliğin Bedeli
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 060 - Zamanın Durduğu Kent
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 061 - Tepelerin Ardındaki Dehşet
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 062 - Neksis Cadıları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 063 - Cebbal Sag'ın Çocukları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 064 - Kanlı Mehtap
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 065 - Tronikos'un Hazinesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 066 - Büyülü Rüzgar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 067 - Kral Tahtındaki Deli
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 068 - Alimane Savaşları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 069 - Kurtarıcı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 070 - Kral Conan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 071 - Stigya'ya Karşı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 072 - Kral Conan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 073 - Zembabve'de Mehtap
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 074 - Kara Sfenks
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 075 - Ölüm Dövmesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 076 - Rakhamon Yüzüğü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 077 - Kralların Çarpışması
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 078 - Kara Adamın Kemikleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 079 - Canavarın Dişleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 080 - Ölüm Verici
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 080 - Ölüm Verici (alternatif cngz1 taraması)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 081 - Büyü Çemberi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 082 - Yağmacılar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 083 - Bıçak ve Kurukafa
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 084 - Amber Taşında Ruh
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 085 - Gölgeler
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 086 - Parçalar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 087 - Prens Conn
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 088 - Stigya'da Ölüm (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 089 - Uyuyan Aslan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 090 - Silah Gücü (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 091 - Kıyamet Günü 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 092 - Yağmalanmış Ülke 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 093 - Belverus'da Yağma 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 094 - Ölüm Vadisi 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 095 - Oniki Gözlü Yaratık 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 096 - Gökyüzü Savaşçıları 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 097 - Tanrı Kralın Kızı 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 098 - Büyücünün Öcü 3. Seri
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 099 - Asgalun Kumarbazları
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 100 - Değerli Kuş
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 101 - Ölüm Cüceleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 102 - Yarasa Maymunun Gölü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 103 - Leopar Adamlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 104 - Değirmen
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 105 - Lanetli Bitkilerin İni (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 105 - Keçi Tanrının Gazabı (Süper Cilt)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 106 - Kan Davası (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 107 - Gabar Rjin'in Gözleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 108 - Kartal Pençesi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 109 - Dünyayı Parçalayanlar
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 110 - Ölüm Ordusu / Kuş Kadın ve Hayvan Adam
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 111 - Çamur Adamlar (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 112 - İmparatorluk Düşleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 113 - Zorlu Sınavlar (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 114 - Demuzar'ın Sırrı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 115 - Suratsızlar Adası
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 116 - Şahinlerin Lordları (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 117 - Gençlik Pınarı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 118 - Uğuldayan Gölgeler Vadisi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 119 - Eve Dönüş
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 120 - Thamazhu Yıldızı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 121 - Umir Çeşmesi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 122 - Kara Lotus (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 123 - Büyük Taşın Esrarı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 124 - Esmer Kurtarıcı/Vasiyetname
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 125 - Küçük Tanrının Gazabı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 126 - Paralı Askerler
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 127 - Kanlı Buluşma
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 128 - Yaşlanmayanın Laneti/Kızıl Birlikler
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 129 - Cadının Sonbaharı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 130 - Step Yağmacıları (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 131 - Kılıç Ustası Kapak düzenleme
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 131 - Kılıç Ustası alternatif tarama
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 132 - Kurtların Gecesi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 133 - Işığın Laneti
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 134 - Üç Kurban
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 135 - Yedinci Lanetli Ada
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 136 - Kayıp Bölük Kapak düzenleme
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 137 - Deniz Büyücüsünün Kızı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 138 - Kimmeryalı Conan (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 139 - Yenilmez Savaşçının Dönüşü
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 140 - Unutulan Halkın Kralı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 141 - Nehir (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 142 - Sislerin İçindeki Gerçek (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 143 - Aşeronun Cadı Kraliçesi
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 144 - Yılan Tanrının İni (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 145 - Kanlı Bahçe
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 146 - Perili Ormanın Kızı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 147 - Kırmızı Kale
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 148 - Kör İntikam (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 149 - Kan ve Onur
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 150 - Bekleyen Son
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 151 - Kanlı Sirk (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 152 - Akbabanın Gölgesi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 153 - Kentlerin Kuşatıcısı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 154 - Çemberin Köleleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 155 - Ölüler Lejyonu (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 156 - Kesişen Yollar (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 157 - Büyü Ve Çelik (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 158 - Donanma (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 159 - Zaferin Ganimetleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 160 - Koth'lu Komutan
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 161 - Mutsuzluk Kışı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 162 - Katliama Çağrı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 162 - Katliama Çağrı alternatif tarama
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 163 - Hayvan Adamın Gazabı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 164 - Yıldızların Ötesindeki Vadi (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 165 - Kumdaki Kan İzleri (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 166 - Demir Kadınların Dönüşü (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 167 - Gecelerin Ötesinde
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 168 - Serserinin Onuru (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 169 - Crom'un Gazabı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 170 - Şölen (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 170 - Şölen (II. Seri) trutalbruth paylaşımı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 171 - Fırtına
http://www.cizgidiyari.com/forum/co...leksiyon-dizisi-sayi-172-kapi.html#post249066
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 173 - Gece Rüzgarları (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 174 - Gece Adaleti
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 175 - Örümcek Tanrının Ağı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 176 - Kara Köpek
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 177 - Akbabanın Gölgesinde
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 178 - Kardeşler
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 179 - Çark
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 180 - Biraderler (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 181 - Hayaletlerin Çağrısı
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 182 - Boynuzlu Tanrı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 183 - Gece İntikamı (II. Seri)
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 184 - Kurtların Yasası
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 185 - Savaşan Kılıç
Conan Alfa Yayınları Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi Sayı 186 - Farelerin Kenti

Listenin hazırlanmasında büyük emeği geçen neptunn dostumuza sonsuz teşekkürler.

BİLGİ SAHİBİ OLANLARA İKİ SORUM VAR:
1- İki serinin fark(lar)ı nedir? Tamamen farklı maceralardan mı oluşmaktadır?

2- İlk serinin tamamlanma umudu var mıdır?

erlikdirec

Yeni Üye
9 Şub 2018
31
30
bu 3. ve 2. seri mantığını anlayamadım. 98. sayı 3. seriyken 101. sayı 2. seri olarak geçiyor. Buradaki mantığı açıklayabilir misiniz?

Hakan Alpin

Çizgi Roman Ustası
Onursal Üye
24 Şub 2015
1,868
16,063
RİCA: Yayına hazırladığım Alfa Yayınları kitabında kullanmak istediğim, ancak henüz bulamadığım ve Conan Tam Maceralı Koleksiyon Dizisi'nin 80'li sayılarında anonsları yapılan Conan Poster, Conan Biblo ve çeşitli kahramanların yer aldığı Alfa Çıkartmalarından örnekler arıyorum. Elinde olan ve çalışmama bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara ve ilgilenecek çizgiroman severlere şimdiden teşekkür ederim.

bulbul

Yeni Üye
14 Mar 2020
1
0
Işin icinden cikamiyordum listeleri paylasan ve katkida bulunan herkese çok teşekkür ederim