Çizmekte olduğum çizgi roman örnek sayfa

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
76
304
Çok yeteneklisiniz
teşekkürler
Eleştiri olarak algılamayın ama ben bu görselleri birkaç yıl önce gördüğümü hatırlıyorum.
Selamlar haklısınız 2 sene önce başladım... ama ve fakat araya başka kitap çalışması girdi ve kitap şu sıralar bitmek üzere baya uzun sürdü ortak bir çalışma bir çizer hocamızla o yüzden mecbur ara vermek zorunda kaldım yoksa çoktan bitecekti bende bir an önce bitirmeyi planlıyorum elimden geldiğince

Son düzenleme:

bilgehansadi

Yeni Üye
24 Eki 2025
23
84
Elimde çok iyi bir roman var. telifi bende. Eğer bu muhteşem hikayeyi çizgi roman haline getirebilirseniz, yazarı olarak benim adımı koymak şartıyla, telifini süresiz ücretsiz bırakırım ve satışından yahut yayınından elde edilecek tüm gelir size ait olur. Roman şu anda bir çok kitapçıda ve alışveriş sitelerinde satılıyor . mesela amazonda MELİSALİH adıyla satılıyor. linki: .
Not: Roman 435 sayfa olup, yaklaşık 5000 çizim yapmak gerekiyor.

Son düzenleme:

mersan00

Onursal Üye
23 Haz 2011
420
863
Ankara
harika çizmişsin, hoşuma gitti. eline sağlık gardaşım. güzel bir konu ve senaryo ile çok başarılı eserler üretebilirsiniz.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
76
304
harika çizmişsin, hoşuma gitti. eline sağlık gardaşım. güzel bir konu ve senaryo ile çok başarılı eserler üretebilirsiniz.
çok teşekkür ederim öyle yapmaya gayret gösteriyorum sayfanın bitmiş halini ekleyeceğim buraya teşekkürler

Son düzenleme:

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
76
304
Elimde çok iyi bir roman var. telifi bende. Eğer bu muhteşem hikayeyi çizgi roman haline getirebilirseniz, yazarı olarak benim adımı koymak şartıyla, telifini süresiz ücretsiz bırakırım ve satışından yahut yayınından elde edilecek tüm gelir size ait olur. Roman şu anda bir çok kitapçıda ve alışveriş sitelerinde satılıyor . mesela amazonda MELİSALİH adıyla satılıyor. linki: .
Not: Roman 435 sayfa olup, yaklaşık 5000 çizim yapmak gerekiyor.
teşekkür ederim