Sayın Aksakal evet ben bu çizgi romanı kendi imkanlarım elverdiğince amatörce hiç bir ders destek yardım almadan tek başıma çiziyorum ve çizdikçe beğenmediğimiz paneller oluyor düzeltme gereği duyuyoruz şunu belirtmem lazım ÇİZGİ ROMAN OKUMAYA BENZEMİYOR ÇİZGİ ROMAN YAPMASI bunun bilincinde olmayan kişiler var hemen oldu bir günde yaptım aha tamam olmuyor hele ki benim gibi kimseden yardım almadan yapılıyorsa daha da zor... Beş sene değil 50 senede sürer yapamazsanız içinize sinmezse yeniden yapar durursunuz o bir sayfa...öyle kolay değil bu iş bir arkadaş sürekli aynı sayfayı koyduğumu söyledi ve beni üzdü şevkimi de kırdı o sayfa aynısı değil düzelttiğim kareler var yeni yaptığım var madem buna tahammülünüz yok bakmayın açmayın benim paylaşımı mi neden açıp kızma gereği duyuyorsunuz bunlar emek verilerek yapılan işler beğenmeyebilir eyvallah ama burada kurallar gereği her isteyen yaptiği çalışmayı paylaşabilir beğenmeyen bakmaz olur biter ben açıkcası soğudum...Buscemavari çizimlerinize olumsuz tepki verilemez bana göre..Hepsi harika paneller..Yanlız şunu da unutmamak lazım; çizgi roman sanatı, verimlilik te ister..İlerleyiş ve bitiş ister..Anlaşılması gereken bence, siz örnek paneller paylaşıyorsunuz bir romanın tamamını paylaşmayacak, profesyonelce piyasaya süreceksiniz. Düşüncem doğru ise, bunun böyle olacağını açıklayın ltf..Kimse eserin tamamını beklemesin..Bu arada Marini nin Roma Kartalları nı örnek vermek isterim..Son ciltin hazırlanması 5 yıl filan sürmüştü..Böyle bir durum, takipçileri usandırabilir..