Çizgi romanım örnek sayfa

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
kendi imkanlarımla bilimkurgu fantastik tarzında iki bölümlük çizgi roman çiziyorum sayfaların bitmiş halleri değil henüz çizim aşamasında

Son düzenleme:

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
464
7,163
Evren
Çizimleriniz çok güzel görünüyor. Her ne kadar bu türden hoşlanmasamda orantı, persfektif, detay ve hareketlendirme açısından bence çok çok iyisiniz. Keşke sanatın her türlüsüne gereken ilgi ve desteğin verildiği bir ülkede olsaydınız. Ama bu dijital çağda çabalarınız mutlaka birilerinin dikkatini çekecektir, yılmayın devam edin.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
Çizimleriniz çok güzel görünüyor. Her ne kadar bu türden hoşlanmasamda orantı, persfektif, detay ve hareketlendirme açısından bence çok çok iyisiniz. Keşke sanatın her türlüsüne gereken ilgi ve desteğin verildiği bir ülkede olsaydınız. Ama bu dijital çağda çabalarınız mutlaka birilerinin dikkatini çekecektir, yılmayın devam edin.
çok teşekkür ederim

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
Çizimler ve tasarım çok iyi. Muhtemelen piyasaya da iş yapan (ya da yapabilecek) bir illüstratörsünüz.
Senaryonuz da çiziminize denk ise kolaylıkla telifli olarak yayınlarsınız bunu.
Umarım tamamlanmış halini de görürüz.
Başarılar ve kolaylıklar dilerim.
çok teşekkürler şu an bir çizer hocamızın çıkacak olan kitabına yardım ediyorum o yüzden ara verdim az kaldı devam edeceğim yakında saygılar sevgiler

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,548
1,031
Bursa
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olacağa benziyor. Çiziminizi beğendim hem karakter hem de arka fon detayları tam bitmemiş olsa da kaliteli görünüyor. Ayrıca bilimkurgu ve fantastik temaları da severim merakla bekliyor olacağım başarılar ve kolay gelsin diyorum.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olacağa benziyor. Çiziminizi beğendim hem karakter hem de arka fon detayları tam bitmemiş olsa da kaliteli görünüyor. Ayrıca bilimkurgu ve fantastik temaları da severim merakla bekliyor olacağım başarılar ve kolay gelsin diyorum.
değerli yorumunuz için teşekkür ederim evet daha bitmedi bu resimde telefondan çektiğim ve düzelttiğim bir resim yani taranmadığı için tam net değil sayfa geneli de tamamlanmadı henüz çok güzel yapacağım inşallah beğenilir saygılar.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
Kadınların tipleri ve tarama konusunda John Buschema'nın Conan çizimlerinden etkilendiğiniz açıkça görülüyor.
konu gereği ilkel görünümde olmaları gerekiyordu apokaliptik tarzında olacak pek incelemedim john buscemayı herhangi bir ölçü almadım kendi çabalarımla ve sıfır bilgiyle!!! özgün birşeyler yapmak istiyorum çizdikçe kendi tarzımın oturacağına inanıyorum conan tarzı değil de daha çok gelişmemiş bir topluluk var hikayede saygılar

Firt

Yeni Üye
5 Şub 2023
121
397
çok iyisiniz
bir kaç karakter yaratın
karakterlere biyografi yazın
sonra bu karekterlere bir zaman dilimi ve bir mekan yaratın
sonra hikayeyi yazınca buna ç roman diyoruz

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
64
200
çok iyisiniz
bir kaç karakter yaratın
karakterlere biyografi yazın
sonra bu karekterlere bir zaman dilimi ve bir mekan yaratın
sonra hikayeyi yazınca buna ç roman diyoruz
teşekkürler zaman ayırıp yorum yaptığınız için beğendiniz mi beğenmediniz mi pek anlayamadım tam bitmiş hali değil henüz sayfaları tamamlamadım başka projeyle ilgilendiğimden yani tam bitmedi düzenlenecek