BlasterComics
Yeni Üye
herkese merhaba sevgili dostlarım,değerli abilerim ve ablalarım.iyi kötü çizgi romana karşı bir ilgim var.gündemi takip etmeye çalışırım,yeni çevrilen çizgi romanları alıp okurum.eh,öyle böyle çizim yeteneğimde var.uzun zamandır düşündüğüm bir konu vardı aslında,bir çizgi roman yazıp çizmek...aslında gerçekleştirebileceğim nadir hayallerimden birisi bu...ve artık sonunda yapım aşamasına koyuldum.oldukça zor iş,hatta çok çok zor iş...aslında çizgi roman yazıp çizmek,tıptı bir filmde yönetmen olmak gibi.kontrol tamamen sizde..neyse artık saadede geciyorum.işin özeti böyle bir projeye basaldım ve su an için iyi gidiyor gibi...yazdıgım bu cizgi romanında küçük bir tanıtımını yapmak istedim.küçücukte bir afiş hazırladım
çizgi romanın adı : The Beginner(Acemi) hayali bir şehirde geçiyor ve bir grubun sistemi çökertme öyküsünü anlatıyor.bitirmek için sabırsızlanıyorum
işte bu küçük afişte sizlerle
uzun zamandır amatöründe amatörü olarak cizgi roman yazıp ciziyorum.hep berbat yapmsıımdır ama,bu sefer sanki farklı gibi.bu sefer kendime hiç olmadıgı kadar güveniyorum.umarım basarırım
vakit ayırdıgınız için teşekkürler!(oh içimi döktüm
)
Son düzenleme: