Çizgi roman projem;The Beginner

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
herkese merhaba sevgili dostlarım,değerli abilerim ve ablalarım.iyi kötü çizgi romana karşı bir ilgim var.gündemi takip etmeye çalışırım,yeni çevrilen çizgi romanları alıp okurum.eh,öyle böyle çizim yeteneğimde var.uzun zamandır düşündüğüm bir konu vardı aslında,bir çizgi roman yazıp çizmek...aslında gerçekleştirebileceğim nadir hayallerimden birisi bu...ve artık sonunda yapım aşamasına koyuldum.oldukça zor iş,hatta çok çok zor iş...aslında çizgi roman yazıp çizmek,tıptı bir filmde yönetmen olmak gibi.kontrol tamamen sizde..neyse artık saadede geciyorum.işin özeti böyle bir projeye basaldım ve su an için iyi gidiyor gibi...yazdıgım bu cizgi romanında küçük bir tanıtımını yapmak istedim.küçücukte bir afiş hazırladım :) çizgi romanın adı : The Beginner(Acemi) hayali bir şehirde geçiyor ve bir grubun sistemi çökertme öyküsünü anlatıyor.bitirmek için sabırsızlanıyorum :)işte bu küçük afişte sizlerle :) uzun zamandır amatöründe amatörü olarak cizgi roman yazıp ciziyorum.hep berbat yapmsıımdır ama,bu sefer sanki farklı gibi.bu sefer kendime hiç olmadıgı kadar güveniyorum.umarım basarırım :) vakit ayırdıgınız için teşekkürler!(oh içimi döktüm :) )

oUakCZz.jpg

Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,374
39,701
İstanbul
Epey zorlu, yoğun emek ve büyük sabır gerektiren bir işe soyunmuşsun, sevgili OZCOMICS. Bu yaratıcılığın ön plana çıktığı ve kollektif katkı sağlamanın pek mümkün olmadığı bir çaba. Asıl olarak senin artistik becerilerin ve sabrın belirleyici olacaktır. Ama bizler de kollektif bir destek verebiliriz zannediyorum. :)

Çalışmandan örnek panelleri zaman zaman paylaşırsan ilgili ve bilgili dostlar muhtelif yorumlarla bu büyük uğraşına destek verebilirler diye düşünüyorum.

Kolaylıklar dilerim.

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim :) şöye küçük bir sayfasını paylaşayım.şu an için bu sayfa hiç bir şey ifade etmiyor ve gördüğünüz gibi oldukça amatörce :) gerçekten bilgilendirilmeye ihtiyacım var.çizgi romanın derinliklerindeki sırları öğrenmek istiyorum...

uxXikmT.jpg

Son düzenleme:

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
çok teşekkür ederim :) yaşım henüz 17 düşünmeden etmeden bende griştim böyle bir işe :) kendi yarattıgım bir karakterin olmasını istiyorum :) çok garip bir duygu ama insan seviyor işte :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,477
İzmir
Belli ki yeteneğin var.
Azminde olursa dilediklerini gerçekleştirebilirsin.
Umarım projenin tamamlanmış halini de görme şansına erişiriz.

Benim tavsiyem hayali şehrini ve karakterlerini Türkçe yapman. Çok fazla Türk süper kahramanı yok. ÇAPA grrubunun yaptıklarından başka benim hatırladığım bir de Devrim'in Kahraman Korkmaz'ı var. Sayıyı arttıralım derim. The Beginner yerine ACEMİ daha iyi duruyor. Ne dersin?

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
Öneriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim :) ama ne bileyim,hep amerikan marvel,dc comic'lerine özendiğim için yabancı isimler vermek istedim :)

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,832
39,316
İstanbul
Kardeşim ben işin teknik boyutundan pek anlamam ama çizgilerin bana oldukça sıcak geldi.. Şayet bu işte başarılı olursan, ilk müşterin ben olurum.. :) Yani durmak yok, çizmeye devam!..

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
bende oldukça sabırsızlanıyorum ve bunları paylaşmadan da duramayacağım! :) küçük bir programla düzenledim.sizce nasıl oluyorlar?önerebileceğiniz birşeyler varmı?

Dndn1t2.jpg

odhWAl1.jpg

Futurama

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
126
276
Çok güzel olmuş bence.
Tam bir horror comics havası :)

Bence önemsiz yerlere, dikkat dağıtıcı eklemeler yapmışsın.Onun yerine karakterin sıfatı, ekipmanı gibi şeyler daha dikkat çekmesi gereken yerler.

Spider-Man'den etkilenmişsin sanırım.Ara sokakta maskeyi takıp maceraya atılmasından belli.

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,054
9,434
Kastamonu
Başarılar dilerim genç dostum. Yeterince ister ve azmedersen başarmaman için hiç bir neden yokmuş gibi görünüyor; çünkü çizebildiğin ortada. Ama ben de aşağıdaki uyarılara katılıyorum:
...
Benim tavsiyem hayali şehrini ve karakterlerini Türkçe yapman... ...The Beginner yerine ACEMİ daha iyi duruyor. Ne dersin?

Hayali bir dünya bile olsa, insanların Amerikalılar gibi yaşaması, konuşması, davranması gerekmiyor... Daha Amerika kıtası keşfedilmeden, dünyanın doğusunda nice hayali evrenler, kahramanlar yaratılmıştı... Bir düşün; Deli Dumrul, Ali Cengiz, Şehrazat, Sinbad, Ali Baba ve diğerleri kaç yaşındadır?

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
bilemiyorum.bu zamana kadar hep amerikan comiclerinin etkisinde kaldım.bu yüzden çizdigim çizgi romanın amerikan atmosferi içinde olmasını istiyroum.

Son düzenleme:

Futurama

Kıdemli Üye
8 Eki 2013
126
276
Rammstein'in America adlı şarkısı geldi aklıma.

We're all living in America, America, Americaaaa!

Ama bence de eğer bir gelir bekliyorsan yazacağın kitaptan,Türkçe olmalı.