Çizgi Roman Karma Quiz

GüvenGüven

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,093
5,324
Bandırma
Çizgi Roman üzerine bilgi yarışması sorularından sanırım hepimiz çok keyif alıyoruz. Hem eğlenceli olacağını düşündüğüm hem de hafızamızı tazelemize katkısının olacağına inandığım 5 soru ile huzurlarınızdayım Değerli Dostlar.

Keyifle vakit geçirmenizi dilerim...

1- Yaşadığımız köyde hepimiz aynı kıyafetleri giyiyorsak ve yalnızca liderimizin kıyafetlerinin rengi farklıysa, köyümüzde bir marangoz, bir pastacı ve bir de şair yaşıyorsa ve bizi yalnızca uslu çocuklar görebiliyorsa; biz hangi çizgi romanda yaşıyoruz demektir ?

2- Üzerimize titreyen bir halamız ya da teyzemizle yaşıyorsak; gündüz çömez bir gazeteci, geceleri çok çevik bir süper kahraman isek, biz hangi çizgi roman kahramanıyız ?

3- Barda, salonlarda revü kızları sahnelerde dans ederken, kumarbazlar poker oynarken, aniden sırtımıza dayanan içki şişesinin ağzını tabanca namlusu zannederek ellerimiz havada teslim oluyorsak, biz hangi çizgi romanın azılı haydutları olabiliriz ?

4- (Kazık Soru No:1) Türkiye'de 99 sevgilisi olan Mister No'nun dostu opera sanatçısı kimdir ?

5 - (Daha da kazık soru No:2) "Topkapı Hayaleti" olayında Türkiye Cumhuriyeti'nin yardımına koşup, olayı aydınlattığında şahsi helikopterini Kızılay'a bağışlayan bilim adamı kimdir ?

Son 2 soru çok kazık oldu farkındayım ancak soruların içinde önemli ipuçları var. Dikkatli okurların gözünden kaçmayacaktır. İyi eğlenceler...
 
Üst