Çizgi roman kapaklarında esinlenmeler, benzerlikler

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,562
17,055
ZdKQ2HPn_o.jpg

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,658
40,541
izmir
Sevgili üstadlar, benzer kapak resimlerine bir lafım yok. Yalnız, oval kapak Teksas serisinden 122, 163, 239 ve 240 no'lu albümlerin kapaklarını kullanmışsınız. Bunlar forumda paylaşımı yapılmamış sayılar. Tamamını paylaşsanız da Teksas severler de sevinse...

abboritta

Süper Üye
12 Ara 2020
662
3,419
M4uakGEu849Y.jpg

Üstat gabby ve oktayyapıcı varken yıllardır kendisine konum arayan bir Arkansoslu; karşılıksız ve şişmiş ego balonundan uzak paylaşım ilkesi çerçevesinde ilkesinden vazgeçmemiş, ilklerin yaşandığı ve yaşanacağı tek adres olan Çizgi Diyarı’na çok uzak bir galakside Arşimentçilik oyunu oynar olmuş ve bir iki tane kemençe arkadaşları kendisini şak şaklaşmışlar.

bugs-bunny-yosemite-sam.gif

İyi de neden kendi işine bakamaz ve sadece daha iyisi olma hevesini kusarak, bir çizgi film karakteri gibi, cev_ab verdiğini zanneder bu Arkansoslu?

six-shooter-seven-shooter.gif

Beygir Mühendisi Üseyin gibi bereketli araştırmaları, başarıları olan bu Arkansoslu; kanatlarının olduğunu, uçtuğunu kişnişle tamamlarcasına beygirler ile ilgili araştırmalara girmiş...Olabilir, beygirlere karşı bir sevda olabilir de burada bizi ilgilendiren bir tema bulunmamaktadır.

ve havayollarına ait uçakları düşürerek onlarca insanı öldürmekten büyük zevk almış ve bu nedenle keyifli repliğindeki gibi Windows XP kullanan bu Arkansoslu, kime ve nedendir bilinmez, akıl okumakta sınır tanımamaktadır.

WztGlyJA_o.jpg

O galakside zaten herkes buna benzerdir, biri çalar diğeri raks eder kendi aralarında oynarlar.

Kutsal Kitap’larda mucize arayanların bilimin açtığı kapıdan girdikten sonra kapıyı biz açtık demeleri gibi Arkaksoslu da orjinal bir çalışma yapamayacağından, kırıntıları takip etmektedir ve bunu gölgelemek için yazı dediği atmosfere düşünce ateş topuna dönüşerek yok olan çöplükleri göndermektedir.

Çöp merakıyla Wattpad’de META’dan girip fizik anabilim dalında mantık diyemeyen bu Arkansoslu, yaanii şair burada diyor ki şeklinde halk seviyesinde de anlatım yapamaz. Çünkü, kemerleri bağlayın kanatsız uçuşa geçiyoruz, XP versiyon Arkansoslu çizgiroman konusunda Hakan Alpin arkadaşımızdan daha nitelikli kitap(lar) yazabilirmiş ve teknik de yazarmış da bu tekniği ancak teknikten anlayan anlarmış ve diğerleri ancak bunalırlarmış, ben buyum ve anlamazsan da gölge etme babo...

YlpS8VsH_o.jpg

Bir Ara Arkansoslu galaksisinde bir hesap yapmış ve birisi bu hesabı çok takdir etmiş. Peki, Arkansoslu bu arkadaşın teknik konusunda yeterli olup olmadığı önemsenmiş midir yoksa '' halk seviyesinde '' yani yaanii şair burada diyor ki ile kendisini övmesini her şeyin ötesinde görmüş müdür?

231a0ba5f54978ad3186f3414ad14201.gif

Dahası var, buna neden izin verilmektedir? Kırmızı şeritli damgalar Arkansas’daki kiliselerde çalındı ve çalınacak kovboy...

Rm6.gif

Eskiden Kitaplarımda Mustafa İnan yazıları için kim okus pokus yapmış da bunun varlığından da ötürü kitaplarım toz olmuştur bilemeyiz...

Kızılmaske kapağını bulmak için derinlere dalarmış Arkansoslu...Çok gısgandım baboli, kıskançlıktan Teyo emmi gibi öliyrem.

Helal olsun...Nasıl bir başarıdır bu Yarabbi? Uçmadan kanatlandırır mı bu başarı Yarabbi?

Ben Stevens ise Sen kimsin diye bir şey duyabilir miyiz? Çünkü üstat gabby bir tanım yapmışken kendisine üstat diyen kırıntı toplayıcı el süpürgesi tanım yapmaz olur mu? Hele ki üstat oktayyapıcı kapakları şifreli paylaşmışsa...

Neden şifreli paylaşımlar yapılmış olabilir diye düşünmüş Arkansoslu. Nedeni kendi galaksisinde daşlara yazılmıştır: paylaşacak bir şeyleri kalmamış bizim paylaşımlarımızı araklayıp kendi paylaşımları gibi paylaşmaya başlamışlar

aaKGvgwb_o.jpg

90pMkhvj_o.jpg

Aşina ve ait olduğun galaksinin dışında bile değilken galakside yeni destan yazılmaz mırro, hele aşina olduğun dondurmayı yalarken çikolata yiyene cev-ab veremezsin.

Ve işte o an geldi...Göğü bir bulut dalgası kapladı, korkunç bir rüzgar esti...Kanatlı beygir üstünde bir gahraman doğdu ve yere indi...Orjinalleri bulurum demiş zat-ı Çengelköy...

Derya içinde bulabildikleriyle caka satan Arkansoslu’nun tuturma sayısı: 9, 9, 8, 9, 10.

O şifreli kapaktan bulabildikleri bu kadarmış...

Arkansoslu Türkiye’deki kapaklar ile orjinal nitelikli kapakları eş olarak düşünmüşse, şimdi kemençeyi elimize alalım babo.

source.gif

İtalyan kapakları bulabilirmiş Arkansoslu, ilgilendiği filmler konusunda bir hafıza var ki...

341’nci mesajda İtalya’dan kapak bulamadın mı Arkansos? Vah vah...

tdlHsaVg_o.jpg

Alman kapaklarının detaylarına inmişsin ama 333 ve 349’ncu mesajında Alman kapağı neden bulamadın babo? XP'de süber teknik yazılar yazmakla çok mu meşguldün de zaman kalmadı diye sormuş birisi.

X2BJnw2A_o.jpg

336’ncı mesajına karşı CEV_AB veriyorum da üstat oktayyapıcı zaten vermişti...

1uwzHkgu_o.jpg

GwG8J7w9_o.jpg

302 nolu mesajına karşı CEV_AB verdim.

P1gt1bEi_o.jpg

305 nolu mesajına karşı CEV_AB veriyorum babo.

BASy0y8W_o.jpg

321’nci mesajında orjinal kapağı bulamamış. Orjinal kitabın arka kapağından...Hadi koş Google amcana, ondan sonra da gabby üstada karşı yaptığın gibi Arşimentçilik oyna, akıl oku, çakma pelerinini tak ve teknikerim diye hava at...Şimdi benden öğrenmiş olman önemsiz, kapı açıldı ya kapıyı sen açtın babo he mi babo?

zRzfe4fo_o.jpg

324’ncü mesajında kapağı bulacağım diye yırtınmış. Google amca yardım edemedi sana? Ayşe Teyze’yi arasaydın da bu kadar yırtınmasaydın Arkansoslu...

Rouk00AB_o.jpg

326’ncı mesajında yine Alman kapaklarından yardım alacağını düşünmüş, bara bara bere bere... oktayyapıcı üstat zaten orjinal olanı paylaşmışken orjinali bulmadığı için Alman kapaklarını can simidi olarak görmek teknik yazılar yazan bir teknikere ne kadar yakışmıştır? Şaka şaka...

https://www.cizgidiyari.com/forum/k/cizgi-roman-kapak-arsivi.174487/post-799575

UFO bulurmuş Arkansoslu...Bula bula 1 tane...Üçe tamamlayalım...Hani 6 nerede 🤣

79Zw4sC3_o.jpg

Y7lGMKPd_o.jpg

aGsWGGMR_o.jpg

tumblr_njru1b9xOY1tj9j4ko1_500.gif