Çizgi roman baskısı

afu

Onursal Üye
1 Şub 2011
777
6,419
İstanbul
dijital baskı yapan ve amerikan cilt yapan yerler var.
sayfa başı maliyet hesaplıyorlar. Epeydir yaptırmadım. son fiyatları bilmiyorum?
Kalitesinden memnundum. Çok sayfalı (200+) baskılarda ivory kağıt kullanıyordum.

Tormenter666

Aktif Üye
1 Nis 2019
436
690
Çok teşekkür ederim yorumlar için. PDF olması zorunlu mu çıktı için. Yoksa baskıda ayarlıyorlar mı? Bir de adet olarak basarlar mı acaba? 12 sayılık ya da 4 sayılık bir cilt yaptırmak istesem mesela

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
5,474
60,979
Çok teşekkür ederim yorumlar için. PDF olması zorunlu mu çıktı için. Yoksa baskıda ayarlıyorlar mı? Bir de adet olarak basarlar mı acaba? 12 sayılık ya da 4 sayılık bir cilt yaptırmak istesem mesela
Verdiğim linkteki irtibat numaralarını ararsanız size daha sağlıklı bilgi verirler. Ayrıca "kitap basımı" ya da "dijital baskı" olarak internette arama yaparsanız, daha farklı baskı eviyle daha farklı ücretlere ulaşabilirsinz.

Kolay gelsin.

afu

Onursal Üye
1 Şub 2011
777
6,419
İstanbul
Ben pdf olarak iletiyordum.
Bastıracağın kitap boyutu comics veya fumetti boyutu ise bir tabaka yüzüne 4 sayfa sığıyor. Sayfa yerleşimini yazıcı otomatik yapıyor.
Adet önemli değil. 1 sayfa da olur 700 sayfa da olur. 1 cilt de bastırabilirsin bu copy center'larda.
Neredesin bilmiyorum? Ben İst - Cağaloğlu'daki Metin Copy Plus'a giderdim. :)