Merhaba arkadaşlar.
Böyle tüm linkleri ve dosyaları indirmiş, devasa arşivi olan ve o arşivi dvd ile bana gönderebilecek biri var mı?
Belli bir yayınevi olabilir, belli bir seri olabilir ya da Türkçe'leşmiş çizgiromanlar olabilir. Herşeye açığım yani...
böyle düşündüm..."Ha bu adam böyle böyle yazmış, kesin işin kolayına kaçıyor, aman ne hali varsa görsün, bak şu densize!!!"
Sevgili arkadaşlar.
Kişisel arşivimizi gerekirse parçalayıp, sırf okusunlar diye diyarda paylaşıma açıyoruz,
Günlerce saatlerce sahaf sahaf dolaşıp acaba ilginç birşey bulabilirmiyiz diye kitap tozları yutuyoruz, cebimizden harcadıklarımız cabası,
Saatlerce tarayıcı başında oturup tarıyoruz, düzenliyoruz, upload'a uğraşıyoruz.
Diyar için harcanan emekleri, masrafları saymıyorum,
Sonra saygılı biri çıkıp hepsini toptan istiyor,
Bir başlangıç yazısını çok görüp (ya çok üşengeç, ya da bizi adamdan saymıyor) ucuz piyasa satıcısı gibi istekte bulunuyor. Hırsızı var uğursuzu var. Her türlü olayla karşılaşabiliriz.
Saygıyı bana öğrettiğin için teşekkür ederim.
Burası bir site ve biz memnunuz, burası için yaptığımız paylaşımların izin alınmadan başka yerlerde değerlendirilmesini istemiyoruz.
Dostlar tamam yapmayın yahu..
Coomix dostumuzun artniyeti olduğuna inanmıyorum.. Tüm iyi niyetiyle paylaşımı arttırmak istiyor anladığım kadarıyla..
Fakat bende kendisine sorarımkiHocam hocam bu iş için ne kadar bir bütçe ayırdınız ?
Bende bir NAS Server kurmuştum zamanında.. Güzel para tutuyor.. birde sorun şu ki ne derece bir iss üstünden vereceksiniz bu hizmeti.. sonuçta eve veya iş yerine kurarsak bunu donanım hoş olurda internet hızı vahim bir durumda kalır.. indirmeye kalkan kulağımızı çınlatır
Not: Forumumuzun sadece çizgi roman kısımlarını toplarsak 10 TB üstünde tutuyor ve hergün yenilerininde eklendiğini düşünürsek bu hıza yetişmek biraz güç olur...
Büyük Beyaz'ın 500gb demesine bakmayın siz..![]()