Çizgi Diyarı Toplantı Çağrısı!.

Çizgi Diyarı Toplantısının Hangi Etabına Katılabileceksiniz?

• 14 Haziran 2025 Cumartesi - Saat 14.00 - 17.30 arası çaylı-kahveli 1. etaba katılacağım

• 14 Haziran 2025 Cumartesi - Saat 18.00'dan itibaren gerçekleşecek yemekli 2. etaba katılacağım

• Her iki etaba da katılacağım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,223
38,358
İstanbul
Ankete katılmayan ama geleceğini bildiğimiz dostlarla birlikte ilk etabın katılımcı sayısı 25-30, ikinci etabın ise 15 civarı gözüküyor. Katılmayı arzu eden dostlar bu konunun tepesindeki ankete yanıt verirlerse seviniriz.

Ama tabi ki ankete katılmadığı halde son dakika plan değişiklikleriyle gelmek isteyen dostları da aramızda görmekten büyük memnuniyet duyacağız.

Son düzenleme:

BelaMatador

Onursal Üye
8 Mar 2011
444
5,245
İstanbul
Bugün Çizgi Diyarına emek veren bir çok kişi ile tanışıp hem diyar hem de çizgi roman konusunda çok güzel sohbetler yapma imkanı buldum.
Organize eden ve katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Antalya'dan, İzmir'den, Gebze'den ve hatırlayamadığım bir çok yerden gelen kişiler Çizgi Diyar'ının bir çoğumuz için ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlamamızı sağladı. Arayı çok açmadan benzer buluşmalar yapmak dileğiyle...

bliyaal

Yeni Üye
18 Ocak 2020
84
238
Toplantıyı düzenleyen ve ikramda bulunan arkadaşlara burada yeniden teşekkür ederim. Burada ismen tanıdığımız kişileri yüz yüze görüp konuşmak iyi oldu. Toplantıda yıllar sonra elime ilk defa fiziksel çizgi roman alıp baktım. Çift kale maç yapacak kadar arkadaş geldi. İmkan olsaydı da ikinci kısma da kalabilseydik. Zaten eve dönünce de çizgi roman okuduk. Herhalde fotoğraflar yakında siteye eklenir. İnşallah arayı soğutmadan, düzenli olarak yeniden benzer toplantılarda buluşuruz.