Çizgi Diyarı Toplantı Çağrısı!.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,030
86,796
Kasımpaşa
Sevgili dostlar, şu bu derken hele de araya pandemi girmişken uzun zamandır bir araya gelip dostlukları tazeleyemediğimiz gibi yeni dostlarla da tanış olamadık.
Bu edenle tüm üyelerimize yönelik herkesin davetli olduğu GENEL TOPLANTI çağırısı yapmaktayım.
Tarih olarak 14 Haziran 2025 Cumartesi gününü planladım.
Yer olarak şimdilik Kadıköy düşünüyorum ancak mekan ve saat konusunda katılım konusunda dönüşlere göre belirleme yapacağız.
Daha önceki toplantılar gibi iki aşamalı olmasını planladığım bu toplaşmada ilk aşamada çay, kahve ve kuru pasta benim ikramımdır.
İkinci aşamada ise kalan arkadaşlarla şöyle sakin bir yerde çay kahve değil de başka içeceklerle yola devam ederiz.
Bu toplantıda görüşlerinizi, önerilerinizi dinlemek isteriz. Çizgi Diyarı'nı daha da büyüterek ileriye taşımak konusunda sohbetler ederiz.
Her üyemiz davetlidir..
Katılıp katılmayacağınızı bildirirseniz ona göre yer ayarlaması yapacağım.
Görüşmek üzere..
Biz orada olacağız.

Saygılarımla..

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,295
81,311
hiçbiryerde :)
Çizgi roman ortak sevgileri olanların bir araya geldiklerinde ve
sohbetlerinde genellikle unutulmaz, güzel anılar biriktirilir.
Zaten ileride hayatımız hakkında hatırlayacağımız yegane şey
güzel dostluklar ve muhabbetler değil midir :)
Bu defaki Çizgi Diyarı buluşmamızda da katılanların mutlulukla
paylaşacağı çok şey olacak mutlaka. Sabırsızlıkla bekliyorum
bu özel günü.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,467
9,380
Sevgili dostlar, şu bu derken hele de araya pandemi girmişken uzun zamandır bir araya gelip dostlukları tazeleyemediğimiz gibi yeni dostlarla da tanış olamadık.
Bu edenle tüm üyelerimize yönelik herkesin davetli olduğu GENEL TOPLANTI çağırısı yapmaktayım.
Tarih olarak 14 Haziran 2025 Cumartesi gününü planladım.
Yer olarak şimdilik Kadıköy düşünüyorum ancak mekan ve saat konusunda katılım konusunda dönüşlere göre belirleme yapacağız.
Daha önceki toplantılar gibi iki aşamalı olmasını planladığım bu toplaşmada ilk aşamada çay, kahve ve kuru pasta benim ikramımdır.
İkinci aşamada ise kalan arkadaşlarla şöyle sakin bir yerde çay kahve değil de başka içeceklerle yola devam ederiz.
Bu toplantıda görüşlerinizi, önerilerinizi dinlemek isteriz. Çizgi Diyarı'nı daha da büyüterek ileriye taşımak konusunda sohbetler ederiz.
Her üyemiz davetlidir..
Katılıp katılmayacağınızı bildirirseniz ona göre yer ayarlaması yapacağım.
Görüşmek üzere..
Biz orada olacağız.

Saygılarımla..
Ne güzel olur.
Değerli dostlarla özlem gidermenin zamanı gelmişti.
Çağrınızın gerçekleşmesi dileğiyle sevgili Savaş bey.

bliyaal

Yeni Üye
18 Ocak 2020
79
198
Gelmeye niyetliyim veya katılımcı adayıyım diyeyim. Ama yer ve zaman ayrıntılarını bilmek lazım. Çizgi roman heveslisi olmak dışında kimseyi tanımıyoruz.