profesör
#
- 12 Şub 2010
- 15,007
- 540,968
Çizgi Diyarı Paylaşım Demektir – Çizgi Roman Hepimizin
Ramazan TÜRKMEN üstadın
1 – MALAZGİRT
2 – ZAFERLERİMİZ
Orhan DÜNDAR – Erhan DÜNDAR üstadların
1 – ULUĞ BEY
2 – İBNİ SİNA
3 – FARABİ
4 – CABİR BİN HAYYAN
5 – CEZERİ,
6 – BİRUNİ
7 – ALİ KUŞÇU
8 – HAREZMİ
Toplam 10 adet büyük boy nefis baskılı çizgi romanlarından 100 TAKIM fotoğrafta görüldüğü üzere teslim alınmıştır.
Çizgi Diyarı Buluşmasında BEDELSİZ OLARAK siz sayın çizgi roman severlere takdim edilecektir.
Buluşma gün ve yerini bilahare duyuracağız. Mümkün olduğu takdirde üstadları da hazır ederek imzalı olarak sunacağız.
İstanbul dışındaki çizgi roman severler hatırlayacaktır. Daha önce talepte bulunan dostlara kargo ücretini kendim karşılayarak gönderi yapmıştım. Ama bu miktarı karşılamam şimdilik mümkün değil.
Bu nedenle talepte bulunan dostlara kargo alıcı ödemeli göndermeye çalışacağım.
Saygılarımla.
Ramazan TÜRKMEN üstadın
1 – MALAZGİRT
2 – ZAFERLERİMİZ
Orhan DÜNDAR – Erhan DÜNDAR üstadların
1 – ULUĞ BEY
2 – İBNİ SİNA
3 – FARABİ
4 – CABİR BİN HAYYAN
5 – CEZERİ,
6 – BİRUNİ
7 – ALİ KUŞÇU
8 – HAREZMİ
Toplam 10 adet büyük boy nefis baskılı çizgi romanlarından 100 TAKIM fotoğrafta görüldüğü üzere teslim alınmıştır.
Çizgi Diyarı Buluşmasında BEDELSİZ OLARAK siz sayın çizgi roman severlere takdim edilecektir.
Buluşma gün ve yerini bilahare duyuracağız. Mümkün olduğu takdirde üstadları da hazır ederek imzalı olarak sunacağız.
İstanbul dışındaki çizgi roman severler hatırlayacaktır. Daha önce talepte bulunan dostlara kargo ücretini kendim karşılayarak gönderi yapmıştım. Ama bu miktarı karşılamam şimdilik mümkün değil.
Bu nedenle talepte bulunan dostlara kargo alıcı ödemeli göndermeye çalışacağım.
Saygılarımla.
ix.jpg/file)
ix.jpg/file)
Moderatör tarafında düzenlendi: