Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana yazacak söz bırakmayan tüm forum üyelerine (değerli arkadaşlarıma) gönülden teşekkürler. Dilerim 28, 38, 58, 88. yıllarını da görürüz. Hepinize saygılar, sevgiler.
Yakaşık 16 yıldan beri sizlerle birlikte olmanın keyfini-mutluluğunu yaşıyorum. Paylaşan, emek veren tüm dostlara gönül dolusu teşekkürler! Sonsuza dek çizgiroman kültürü tarihinde yerin olsun ÇİZGİ DİYARI!
Sanırım 2018 yılında keşfettim bu güzel mecrayı,iyi ki ki keşefetmişim
Tam anlamıyla bir bağımlılık oldu benim için
Herkese katkıları için minnettarım; bu süre zarfında tarafımca sürç-i lisan olduysa affola
Nice yeni yıldönümlerine
Sevgili ve de çok değerli ÇİZGİ DİYARImızın 18. yaşı ile ilgili anıları okurken,
İster istemez içimden Bimen Şen'in Hicaz şarkısının ilk dizelerini mırıldanmaya başladım. " YILLAR NE ÇABUK GEÇTİ O GÜNLER ARASINDAN." 2012 yılında tanıdım sitemizi ilk kez. 14 yıl da benim için geçmiş.
Genellikle güzel anılar biriktirdim. Güzel insanlar tanıdım.
Çocukluğumun unutulmaz güzellikteki çizgi romanlarını okudum.
Teksas - Tom Miks ile yeniden buluştum.
Çocukluk yıllarımda hiç okumadığım TEKS'in adeta müptelası oldum.
Burada sayamayacağım nice çizgi romanları da severek okudum ve okumaya devam ediyorum.
Her şey için çok çok teşekkür ediyorum.
Çizgi Diyarının kurulmasında emeği geçenlere,
Yaşamasına ve bugünlere gelmesine, paylaşımlar yaparak katkıda bulunan tüm dostlara ,
En içten sevgi ve saygılarımı gönderiyorum. NİCE MUTLU VE SAĞLIKLI YILLARIN OLSUN ÇİZGİ DİYARI
Sevgili ÇİZGİ DİYARI, senin varlığın kesinlikle hayatımıza güzel bir pencere açtı. Sıkıntılı zamanlarımızda, vaktimizi nasıl keyifli geçirebiliriz dediğimiz zamanlarda hoş bir arkadaş oldun. Nice 18'lere. Gittikçe büyüyüp serpileceğinden şüphem yok. İyi ki varsın.
18 Yıl Dile kolay bu süre içinde kaybettiklerimiz , kazandıklarımız , bulduklarımız , aradıklarımız , gördüklerimiz ne çok şey bir arada olmuş.12 Şubat 2011 Yılında üye olmuştum.Ne çabuk geçmiş zaman nice nice yıllara , sevgiyle....
Zaman çok çabuk geçiyor.
Ben üye olduğumda çizgi diyarı henüz 4 yaşındaydı.
Üye olduğumda bütün saçlarım siyahtı.
Şimdi ise siyah saç yok denecek kadar az.
Çizgi roman kadar çizgi roman dostluğu da çok güzel.
Çoğu üyeyi hiç görüp konuşmamış olsam bile sanki kırk yıllık dostum gibiler.
Çizgi Diyarı bir çizgi romansever için eşsiz bir hazinedir.
Çizgi roman biraz da olsa yaşama sevinci veren bir etken benim için.
Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederim.
Selam ve saygılar.