Çizgi Diyarı 14. Yaşına Giriyor!..

ahmet akyol

Onursal Üye
18 Ocak 2016
653
2,572
İzmir
Yorucu iş temposu ve hayat içindeki koşuşturma beni biraz da olsun uzaklaştırdı Diyarımızdan, ama kalbim hep bu diyarda huzur buluyor bunu en içten duygularımla söyleyebilirim.. En umutsuz anlarımda yüzümdeki tebessüm çizgi diyarı. Kaybettiklerimiz Sevgili Ağabeylerimizin değerli anıları benim için çizgi diyarı. Paylaşan gönüllü insanların var olduğuna inanmamı sağlayan, aslında herş eyin daha güzel olabileceğine inancımı artıran hayatımdaki tılsımlardan biri çizgi diyarı. İyi ki doğdun, İYİ Kİ VARSINIZ.

Moderatör tarafında düzenlendi:

jeffrey

Yeni Üye
23 Eyl 2009
40
79
Emeği geçen herkesin eline sağlık. Ülkemizde bu kadar istikrarlı, çizgisini koruyabilen, ilkelerinden taviz vermeyen oluşum çok az. Nice bol paylaşımlı yıllar olsun.

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,789
38,189
İstanbul
Bugün diyarımıza girince ilk dikkatimi çeken şey, site bannerına eklenen taçlı 14'ncü yıl ibaresi oldu. Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, diyarımızın kuruluş yıldönümünü bir kez daha tebrik ederim.

izgi-Diyar.png

OnurBey

Yeni Üye
1 Ocak 2022
2
5
Ben de çok mutluyum. Çizgi Diyarını 14 sene sonra buldum. Sitede emeği geçen herkese teşekkür eder ve 14'ncü kuruluş yıldönümünüzü tebrik ederim.

Saygılarımla,
Onur Bey

Moderatör tarafında düzenlendi: