ÇİZER ARANIYOR. ( 10 sayfa çizim ve Karakter tasarımları mesajın içersinde var )

VobuzcomicS

Yeni Üye
16 Mar 2013
2
10
Merhabalar

Uzun süredir senaryo yazmakla uğraşıyorum. Eskişehir güzel sanatları kazanan ASUR CEYLAN arkadaşımın çizimleri sayesinde hikayede 10 sayfa kadar ilerledik. Okulu kazanınca projemiz yarım kaldı. Çizimler kendisine aittir. Senaryo ve karakterler VobuzcomicS e aittir.

Yazdığım bir çok hikaye var. Çizim yapıp , çini renklendirme yapıp balonlamaya yardımcı olmak isterseniz vobuzcomics@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz.

Sevgi ve Saygılar

Son düzenleme:

VobuzcomicS

Yeni Üye
16 Mar 2013
2
10

Son düzenleme:

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,005
12,182
20li yaşların başında bir genç çizer olduğunu tahmin ettiğim Asur müthiş yetenekliymiş. Şu birkaç sayfalık örnekler içinde bile anlatım olanaklarının çizgiromana özel birden fazla tekniği kullanılmış ki, bu genç yaş için hayli umut vaadeden çalışmalar bunlar. Keşke imkan yaratıp birlikte çalışmayı sürdürebilseniz.

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
0
394
denizci
Çizim, çinileme vb ... çok gördüm kendisi yaparken rahmetli karikatürist Metin Şanlı' yı, ama ben Cin Ali' yi bile çizemem, keşke yardımcı olabilseydim. Baktım; çok güzel çok, işin peşini bırakmayın lütfen, başarılar dilerim ki başaracağınıza eminim.

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
916
gerçekten örnekler profesyonel işi... umarım devam edersiniz...

çizgi roman biraz gönül işi... istek olduktan sonra zaman mutlaka bulursunuz...

bence arkadaşınızı ikna etmeye çalışın, okuldan arta kalan zamanlarda projeyi devam ettirebilirsiniz...