Çizdiğim Çizgi roman sayfası

Firt

Aktif Üye
5 Şub 2023
216
697
Çizimler çok iyi dostum yeteneklisin
Ama senaryo nasıl olur bilemem
Hem yetenek gerektiren çizim konusu hem iyi bir hayal gücü gerektiren senaristlik
2 Özelliğin tek bir sapiens te evrimleşmesi zordur
Çizimlerini bekliyoruz

Sende Tarkan çizgi romanını çizecek yetenek görüyorum

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
116
531
Çizimler çok iyi dostum yeteneklisin
Ama senaryo nasıl olur bilemem
Hem yetenek gerektiren çizim konusu hem iyi bir hayal gücü gerektiren senaristlik
2 Özelliğin tek bir sapiens te evrimleşmesi zordur
Çizimlerini bekliyoruz

Sende Tarkan çizgi romanını çizecek yetenek görüyorum
Sağolun değerli görüşleriniz için çizimin iyi olmasına önem gösteriyorum baştan savma yapmamaya çalışıyorum senaryo benim açımdan normal illaki eksik yerleri olacaktır kusurlar olacaktır ben bu işi kendi becerilerimle hiç bir destek almadan yapıyorum ama dediğiniz gibi ikisi birden zor oluyor.. Şu var ki çizgi romanda bana göre çizimler güzel olmalı hikaye size hitap etmiyorsa bile çizimleri beğenmesi okuyucunun kitaba olan ilgisini artıracaktır.. bir iki aya tamamlamış olacağım okuyarak kendiniz karar verin :)

Son düzenleme:

Çitaku

Aktif Üye
28 Ocak 2015
163
830
(...) Şu var ki çizgi romanda bana göre çizimler güzel olmalı hikaye size hitap etmiyorsa bile çizimleri beğenmesi okuyucunun kitaba olan ilgisini artıracaktır.. (...)
Bu konuda biraz farklı düşünüyoruz Sayın Dracula. İyi çizimin herhangi bir çizgi romana ilgiyi arttıracağı görüşünüze katılıyorum. Ama isterse Picasso çizsin, hikaye ve anlatım iyi değilse bana ikinci sayıyı aldıracak bir güç yok. Çizgi roman; çizgi ve öykü arasında ideal bir dengeye oturduğunda daha başarılı oluyor. Bu dengenin nerede kurulacağı yazara, çizere ve okura göre elbette farklılıklar gösterebilir. Değişik beğenilere göre tartışılabilir bunlar. Ama illa birini öne koyacaksam, bu; hikayedir.
Umarım hikayeniz, başarılı çizimlerinize uygundur. Bu güzel çizimler hikayesizlik yüzünden hak ettiği değere ulaşamazsa üzülürüm. Ama herhalde sizin kadar değil.
Merakla bekliyoruz.
İyi çalışmalar. Sevgiler.

Dracula

Süper Üye
1 Ocak 2010
116
531
Bu konuda biraz farklı düşünüyoruz Sayın Dracula. İyi çizimin herhangi bir çizgi romana ilgiyi arttıracağı görüşünüze katılıyorum. Ama isterse Picasso çizsin, hikaye ve anlatım iyi değilse bana ikinci sayıyı aldıracak bir güç yok. Çizgi roman; çizgi ve öykü arasında ideal bir dengeye oturduğunda daha başarılı oluyor. Bu dengenin nerede kurulacağı yazara, çizere ve okura göre elbette farklılıklar gösterebilir. Değişik beğenilere göre tartışılabilir bunlar. Ama illa birini öne koyacaksam, bu; hikayedir.
Umarım hikayeniz, başarılı çizimlerinize uygundur. Bu güzel çizimler hikayesizlik yüzünden hak ettiği değere ulaşamazsa üzülürüm. Ama herhalde sizin kadar değil.
Merakla bekliyoruz.
İyi çalışmalar. Sevgiler.
Değerli hocam ben bir marvel değilim bir dc comic değilim zor şartlarda cebimden para harcayarak malzemeler alıp öyle bir şeyler yapmaya çalışıyorum çevremde çizgi romandan anlayanda yok fikir tartışması yapabileceğim.. Maddi manevi desteklenmeyen bir iş yapıyorum sonuçta daha da üzücü olanı çizgi roman camiasindan iyi niyetli olduğunu düşünerek muhatap olduğum bazı kişiler destek vereceklerine köstek olmaya bu çizgi romanı çıkartmamam için şevk kırıcı davranışlarda sözlerde bulunuyorlar bu şartlarda zor dedikleriniz...