Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Çok sağolun değerli hocam beğeniyor olmanıza sevindim varolunbu güne kadar, diyar kullanıcılarının eserleri arasında gördüğüm en profesyonel çizimler..
teşekkür ederim değerli yorumunuz için bir kaç ay içinde bitecek sonlardayımÇizimler gerçekten çok güzel, sabırla bir çizgi roman çıkar. Çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Değerli hocam bu eklediğim paneller tam bitmiş değil arka planlar yapılacak ve siyah mürekkeple taranacak yani kısaca son halleri değil ... evet çizgi roman olarak çıkartmayı düşünüyorum nasipseÇiizimleriniz gereksiz taramalala göz yormayan soft bir havası var, biraz konstrast eksik gibi daha doğrusu koyu tonlara da eşik miktar da uygulansa iyi olur düşüncesindeyim bunun dışında tek kelime ile harika, İnşallah büyük işlere imza atarsınız. Ben beğendim.
Not: Bu bantlar bir maceraya mı ait? Eğer öyleyse paylaşmanız biz çizgi roman tutkunlarını mutlu eder.
Değerli hocam bu eklediğim paneller tam bitmiş değil arka planlar yapılacak ve siyah mürekkeple taranacak yani kısaca son halleri değil ... evet çizgi roman olarak çıkartmayı düşünüyorum nasipse