Christopher Owen

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Christopher Owen
Haykırma. Acı veren ve tehlikeli. Benim, bir parçayı bitirdiğim zaman ve sonunda o basitçe arkaya yaslanmak ve bakması için bir şansı aldığım zaman, o, bütün kaos, saldırganlıktan ona inanmak için sert görünür, ve şiddet, karıştırdı, benim sürecimde, bu kadar bitmiş ve kırılgan bakma şeyine gelebilirdi.
Yıllar boyunca ben, acrylic ortamıyla deney yaptım, ve sadece yeni ve farklı olmayan benim işimde bir bakışı başarması için benim tekniklerimi geliştirdim, ama gösterişli ve cesur. Ben her zaman, manzara kuşatması ile ben telkin edildim, ve o, benim düşünülen sürecimde etkili olmak görünür. Canlı renklerin kullanımı boyunca, anodized, bitirir, ve benzersiz boyutlar, benim umudum, görüşün ve ilhamın olduğu benim, benim etrafımda gördüğüm, ve onu bazı küçük adalet yalağına yaptığım güzelliğin bir parçası sadece yakalamak için tektir.Canlı renklerin kullanımı boyunca, anodized, bitirir, ve benzersiz boyutlar, benim umudumun, benim, benim etrafımda gördüğüm güzelliğin bir parçası sadece yakalamak için tek olduğu ve onu benim görüşüm ve ilhamım boyunca bazı küçük adalete yaptığıyım.

owe10.jpg

owe11.jpg

owe12.jpg

owe13.jpg

owe1.jpg

owe2.jpg

owe3.jpg

owe5.jpg

owe4.jpg

owe6.jpg

owe7.jpg

owe8.jpg