Çevirecek Arkadaş Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

skysea

Yeni Üye
1 Ağu 2013
13
19
Selamlar, yine ben... Ejderhamızrağı Serisi'nin 2. ve 3. kitabını türkçeleştirmek isteyen biri arıyorum. Bu balonların içini temizleme işini halledebilirim sanırım. Acemi olursa bu arkadaş daha iyi olur çünkü ben de acemiyim bu konularda. Bir de sormak istediğim bir şey var; bu balonlama, balonların temizlenmesi dışında bir de yazıları balona yerleştirme işi mi acaba?

duvarsürüngeni

Aktif Üye
28 Ağu 2011
451
1,079
Evet, balonlama mevzusu daha önce hazırlanmış bir balonlamanın silinip yeniden düzenlenmesi işine deniyor.

Seriyi daha önce duyduğumu sanmıyorum, kalkışacağımdan değil de, kitabın bir resmini atabilir misiniz? Bahsettiğiniz seri çizgi roman mı yoksa normal kitap serisi mi tam çözemedim. :)

skysea

Yeni Üye
1 Ağu 2013
13
19
Bu linkte boşalttığım iki sayı var ve diğer çevrilenlerle beraber ilk kitap bitiyor. Bu seri aslında bir kitap serisi fakat çizgiroman'ı da yapılmış. Yani kitap serisine giriyor sanırım, emin değilim. Tek emin olduğum şey biraz uzun bir iş olacağı =P

Son düzenleme:

skysea

Yeni Üye
1 Ağu 2013
13
19
Homeric,
Biliyorum, fakat orada son iki sayı eksik, yani 1. kitap aslında orada bitmiyor. Ayrıca sadece 1. kitap yok çizgi roman olarak 2. ve 3. kitap da var. Benim amacım da bunlarla ve 1. kitabın son iki sayısıyla uğraşmak zaten. İlgin için teşekkürler...

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,269
4,736
Kısa bir bilgi vereyim çizgi roman versiyonları kitapların içeriğinde belli bir kısıma kadar gidiyor. Yani bir ön izleme gibi. Serilerin sonlarına bakarsanız devamı ilgili kitaptadır diye belirtilmiştir. Tabii bu yapılmasına engel değildir. :D

skysea

Yeni Üye
1 Ağu 2013
13
19
comedian,
Haklısın fakat dediğin gibi bu çevrilmemesi için bir sorun değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...