Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nehar Tüblek'ın "Gördüm... Duydum... Çizdim!" sayfasının soldaki üç kare karikatür var.
1. Kare : Turgut Özal göz doktorunun kapısında.
2. Kare : Göz doktoru gözleri iyi göremeyen (yakın veya uzağı veya her ikisini de-Ben de gerçekleri ekliyorum bu listeye-dedo11) Turgut Özal'ın iyi görebilmesini sağlayacak gözlük veriyor.
3. Kare : Gerçekleri görmesini sağlayacak gözlüğü takıp dışarı çıkan Turgut Özal fiyatları görünce pahallılığın nasıl can acıtacak kazığa dönüştüğünü görmesine (idrak etmesine) yarıyor....
Vargı : Şimdiki siyasetçileri bu göz doktoruna götürüp gözlük taktırılmalı. Belki o zaman hıyarının 200 TL ye satıldığını , "ayvayı yemek" deyiminin artık deyim değil GERÇEĞE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ görür belki ; (biri büyük biri küçük ) 2 adet ayva bir 1 kilo geliyor. Ayvanın kilosu 250 TL. Sadece büyüğü 150 TL. Şimdi alıp bu büyüğü soyup yerseniz , ne olur? Ayvayı yemiş olmaz mısınız? Bir ayva 250 TL. düşünün. Bu anlattığım TV de haberlerde gösterildi. Bütün siyasetçileri bu gözlük doktoruna zorla götürelim , vereceği gözlüğü de takmalarını zorla taktıralım. Ne dersiniz?