çanta

aksakal19

Süper Üye
6 Haz 2013
186
640
Paylaşım, gerçekleşti mi bilmiyorum ama talimatları takip ettim..İnşallah olmuştur..
Biraz bilgi vereyim;
1) Okuyacağınız episode, modern bir western filmi baz alınarak çizildi..Kit Carson hikayeye yedirildi..
2) Çizimler, tükenmez kalem ile tek seferde yapıldı..Yani dönüşü olmayan yol diyebiliriz..
3)Çizgili kağıt kullanmanın nedenini daha önce açıklamıştım..
4)Bazı sayfalarda, daksil ile düzeltmeler yapıldı..İyi çıkmamış..
5)Evde, 3 tükenmez kalem bitirdi..Bu nedenle arada siyahlar var..Özür..
6)Bizim adamların içeride ve dışarıda hep şapka takmalarına takmış vaziyetteyim..Bu nedenle sadece son karede şapka takıyorlar..

aksakal19

Süper Üye
6 Haz 2013
186
640
Teşekkürler..
Çizgi romanda özellikle westernlerde, en önemli husus iyi bir senaryo..Çizmek konusunda deneyimlerim var ama yazarlık..malesef..!
Bahsi geçen film 2021 yapımı Tim Blake Nelson un başrolünde oynadığı Old Henry filmi..O film sekanslarını,önce seçip sonra durdurarak hazır sahneleri aldım.. Aktörümüzden Tex Willer yaratmaya çalıştım..Biraz zor oldu zira Tim Blake oldukça çirkin bir heriftir, ama iyi oyuncudur..Kit Carson u da mevcut senaryonun içine kattım..Filmde ki bazı yargısız infaz sahnelerini kestim..Yerlerine kanunlara uyumluluk koydum..Aksi halde, sonda şerife götürülecek adam kalmayacaktı.!Yine kuvvetli, benim de sevdiğim bir film olursa, Tex e uyarlamaya devam ederim tabii..

Çitaku

Yeni Üye
28 Ocak 2015
115
563
Ölüleri gömmeyi unutmamaları beni benden aldı.
Willer ve Carson muhtemelen karşıyaka mezarlığının işçilerinden daha fazla mezar kazmıştır. Bu detayın atlanmaması hoş olmuş.
"Hora geçmek" de sevimli bir dokunuş olmuş. :)

Elininize sağlık sayın aksakal19. Okumak keyifliydi.