Büyülü Rüzgar Renkli 045 İstilacılar

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
104
3,522
file

Renklendirme sistemini tamamen değiştirdim. Epey süredir uğraşıyordum malum olduğu üzere. Artık baskın kahverengi rengi biraz kaybettirdim. Mantık biraz daha farklılaştı. Siz üstadlardan değerlendirmenizi rica edeceğim. Umarım diğerlerinden daha çok hoşunuza gider. Sayı atlamasının nedeni diğer yaptıklarımın da tamamen değiştirilecek olması. Eğer bu güzel böyle devam et derseniz eskileri en azından eksik sayıları bununla devam edeceğim. Yok eskisi devam etsin derseniz o taktirde de kaldığım sayıdan devam edeceğim. Her iki renklendirme de berbat sen bu işi bırak da diyebilirsiniz. Yorum yapmaktan da çekinmeyin. Eksikleri görmek pek mümkün olmuyor. Çünkü yaptığım çalışma kendi orijinal çalışmam olduğu için "Kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş." hesabı ben kendi kendimi eleştiremem. Yeter ki hakaret olmasın. İnsan hatalardan ders alan bir varlıktır. Sizlerin değerlendirmeleriyle bu işin daha iyiye gideceğine eminim.

erkanmulusoy

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
724
2,189
Sayın juliensorel evet renkler biraz daha canlanmış ama sanki yüzler biraz çizgili ve lekeli gibi geldi. eskiyi tercih ederim. Ellerinize emeklerinize sağlık.

emekli

Kıdemli Üye
Aktif Üye
17 Eki 2015
513
1,232
Bu güzel ve net renklendirme harika. Bizlere ve güzel sitemize hediye ettiğiniz bu çizgi roman için çok teşekkür ederim üstadım. Bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
104
3,522

Sayın pasulyan4545aaabbb , hayır, bütün Büyülü Rüzgar'lar renklenecek. Sadece eklenme tarihleri değişebilir.

Sayın erkanmulusoy, yüzlerdeki lekeli ve çizgili görüntüler orijinaldeki siyah çini mürekkepler. Yazdığım program sadece renk üretir. Yani yazarın çizgilerini asla değiştirmez. Resimde gördüğü bütün siyahlıkları mümkün olduğunca dokunmadan aktarır. O yüzden de yeni bir resim oluşmuyor sadece renkleniyor. Ama sizin için program kodunu inceleyeceğim. Varsa bir sıkıntı gideririm inşallah.

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
18,147
92,519
hiçbiryerde :)
Teşekkürler emekler için sevgili @juliensorel .

34 ile 35. kitaptan birer sayfayı ve bu kitaptan bir sayfayı alıp, biraz renklerini açtım.
Fazla uğraşmadan, rastgele yaptım. Phtoscape ile toplu renk vb düzenleme de
yapılabiliyor, başka programlarla da yapılıyordur tabii ki...

Örnek olsun diye paylaşıyorum. Daha açık, koyu ya da daha farklı düzenlenebilir.
Kitabın renk düzenlemesinde alternatif yöntemler de düşünülebilir diye...

B%C3%BCy%C3%BCl%C3%BC%20R%C3%BCzgar%20Renkli%20035%20D%C3%BC%C5%9Fen%20Yapraklar%20Ay%C4%B1-horz.jpg

B%C3%BCy%C3%BCl%C3%BC%20R%C3%BCzgar%20Renkli%20034%20Cehennemin%20Demir%20Parmakl%C4%B1klar%C4%B1-horz-vert.jpg

bilobeto

Yeni Üye
3 Tem 2019
48
191
önceki sayılara göre 45.sayı daha parlak ve canlı olmuş gibi ben beğendim, elinize emeğinize sağlık

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
104
3,522
e bu kitaptan bir sayfayı alıp, biraz renklerini açtım.
Fazla uğraşmadan, rastgele yaptım. Phtoscape ile toplu renk vb düzenleme de
yapılabiliyor, başka programlarla da yapılıyordur tabii ki...
Sevgili Yeryüzü üstadım. Zaten bir sayfayı renklendirirken sadece tek sayfa çıktı almıyorum. En az 6 sayfa üzerinden seçerek gidiyorum. Bu yeni programın özelliği açık, koyu, renkli, açık renkli gibi seçenekler veriyor. Amacım mümkün olduğu kadar renkli gitmesi ve kişilerin giyisi renklerinin birbirine uyumlu olması. Chatgpt tarzındaki yapay zekaların en büyük sıkıntıları da bu, yani bir kişinin giyisisini bir yerde mavi başka bir panelde yeşil bir başka panelde kırmızı verebiliyor. Bunu comfyui'da engellemek için kontrolnet tarzında eklentiler kullanmak zorunda kalıyorum. Bazen bu da yeterli olmuyor. Aslında çok daha net, canlı, cam gibi görüntüler de alıyorum ama o zaman çizerin çizdiği çizgiler değişmiş oluyor. Benim amacım yeni bir resim oluşturmak değil sadece renklendirmek. Renkleri açık olunca da benim hoşuma gitmiyor. Birkaç renklendirme böyle gidelim diyorum. Eğer geri dönütlerde farklı şeyler çıkarsa tabii ki onları da programla uygulamaya çalışırım.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
874
3,179
İstanbul
Renk çeşitliliği var ama sanki fazla kaçmış gibi patladığı yerler çok fazla ... Gözler ise hep mavi renk... Sanırım biraz daha geliştirme imkanı olursa daha iyi olacaktır.
Emeklerinize sağlık sayın @juliensorel Frisenda yı da özlemişim 😇