juliensorel
Yeni Üye
- 11 Şub 2010
- 98
- 3,308
Sevgili Melikli inan haklısın. Ama Atlas Üstadın yaptığı renklendirme ile benim yaptığım renklendirme 180 derece farklı. Atlas Üstad, yapay zeka ile yani chatgpt ile renklendirme yaptı. O sistemi kullanabilirim ama o sistem, hazır sistemdir. Bir kez kullanırsın , aynı sayfayı yeniden elde etmek imkansıza yakındır. Yapay zekaya şunu renklendir diyorsun o da renklendiriyor. Benim sistemim ise yapay zekayı eğiterek renklendirmek. Yani bir yöntem motosiklet sürmekse diğer yöntem araba sürmek gibi. Malum motosiklette debriyaj eldedir arabada debriyajı ayakla kullanırsın. Aynı şekilde vitesi motosiklette ayakla değiştirirsin arabada ise elde vites değiştirirsin. İkisi de yol gider ama sürüş tekniği farklıdır. Aynı şey burada da geçerli. İki yöntemle de renklendiriliyor ama sistemler farklı. Günlerdir sırf siz söylüyorsunuz diye uğraşıyorum inanın. Yapay zekayı eğitmek dünden bugüne olmuyor. İnşallah sistemi mükemmelleştirdiğimde baştan renklendirip gelmeyi bile düşünüyorum. Ama şimdilik elimdeki malzeme bu.Tüm paylaşımlarına teşekkür ederiz üstadım. Üstadım büyülü Rüzgarların hepsi sorunlu açık kahve renk her yeristila ediyor sayfaya hakim şunun ayarlarını atlas üstaddan alsnda yapsan inan bir kaç sayfaya bakınca benim gözler gidiyor diğer kitapların harika..