Büyülü Rüzgar Renkli 027

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
68
2,015

df0x0qk2eo88n2rj3.jpg

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,639
19,519
Eline yüreğine sağlık üstadım. Renklendirme çalışmalarınız için sonsuz teşekkürler. sevgiler saygılar.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
20,460
58,917
Kendi Koltuğunda
Ellerinize gözlerinize sağlık üstadım.
Üstadım resimlerde olsun yazılarda olsun göz rahatsızlığı yapıyor net değil.Bulanık gibi okurken. Bendemi öyle oluyor yoksa sizdede mi aynı..

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
68
2,015
Ellerinize gözlerinize sağlık üstadım.
Üstadım resimlerde olsun yazılarda olsun göz rahatsızlığı yapıyor net değil.Bulanık gibi okurken. Bendemi öyle oluyor yoksa sizdede mi aynı
Sevgili Beymelikli18 ben şimdiye kadar öyle bir rahatsızlık yaşamadım. Bulanık resimlerden ben de çok rahatsız olurum. Aynı şey bulanık yazılarda da geçerli. Ama ben böyle bir duygu yaşamadım. Yine de bu durumu bir kontrol edeyim. Resim çizgilerinde en ufak bir oynama yapmıyorum çizer hangi çizgiyi attıysa o çizgi aynen kalıyor. Ama yine de çizgiler ve renkler birbirine giriyor mu kontrol edeyim.

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
20,460
58,917
Kendi Koltuğunda
Üstadım resimlerde ve yazılarda tuhaflık var diğer yapan arkadaşlarınki net ve canlı bir tek seninkilerde yalnız bu değil diğerleride aynı.Diğer arkadaşlarda kontrol etsin baksınlar incelesinler buraya yazsınlar.Diğer arkadaşlara net ve canı görünüyor gözlere rahatsızlık vermiyorsa benim gözlerim sadece senin kitapları böyle görüyor bir kaç sayfa okuyunca gözlerim rahatsızlaşıyor başka kitaplarda sorun yaşamıyorum. Muhakkak yapay zeka ayarlarından oluyor..

soldaki biraz düzelttiğim sağdaki sizin paylaşımınız o yazıların altındaki renk tonu her yere hakim sorun o işte bunları dediğime sakın kızma tabiki ister paylaşırsın ister işine gelirse böyle oku veya indirme okumada diyebilirsin her şey iyi niyetimle yazdım.Tekrar teşekkürler ellerine sağlık.

Son düzenleme: