Büyülü Rüzgar Renkli 012

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
52
1,249
dc36tgzzpmtnzx2ir.jpg

Büyülü Rüzgar'ın renklisinin yeni bir sayısını daha paylaşıyorum.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
496
1,209
Çok teşekkür ederim üstadım. Bu güzel çizgi romanın renkleri ve yazı fontlarının mükemmel uyumu sanırım sizi de memnun etmiştir. İnşallah bu serinin devamını bu çizgi romandaki renk ve yazı fontlarını örnek alarak tamamlarsınız. Tavsiyelerimi dikkate aldığınız için de ayrıca çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
52
1,249
Sevgili Emekli, inan arayışlar sonucumda comfyui programıyla böyle sonuç alana kadar günlerimi harcadım. Ama senin yönlendirmen çok önemliydi. İlk yönlendirmen olmasaydı Büyülü Rüzgar'ın tamamını ilk sayılar gibi devam edecektim. Ben sana teşekkür ederim asıl. Ama şunu söyleyeyim yapay zekanın bu kadar hızlı ilerlemesi hiç normal değil. 2 yıl sonra kimse benim bu renklendirmemi beğenmeyecek. Ama olsun. Baki kalan şu kubbede bir hoş seda bırakırsak ne mutlu bize.

HACILI

Onursal Üye
14 Kas 2012
2,873
10,858
Paylaşım için teşekkürler juliensorel üstadım.
Ellerinize ve emeklerinize sağlık üstadım.
( Paylaşımınızın boyutu 500 MB den fazla neredeyse bir sinema filmi boyutunda.)

" Boyutu biraz küçültmeniz mümkün değil mi? " diyeceğim.
" Hayır küçültürsem resim kalitesi bozulur. " diyeceğinizi tahmin ettiğim için demiyorum.
Sağlıcakla kalın.

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
52
1,249
Hacılı üstadım çok haklısın. Aklımda o da var. Fakat kuvvetle muhtemel çözünürlüğü düşürerek bunu halledebilirim. Çözünürlüğü düşürmek hiç işime gelmiyor. Çünkü bu çizgi romanları artık gençlerden ziyade yaşı 45 hatta 50 üzeri olanlar okuyor. Yani göz problemi bsşlamış insanlar. Benim abi dediğim bir arkadaşım var ona çizgi roman okumak için tablet önermiştim. Gözlerim tablette görmez ki, dedi. Eee çizgi romanları nasıl okuyorsun, deyince de bilgisayar ekranından okuyorum, demişti. Aklıma hep onun sözleri geliyor. Ben çözünürlüğü düşürürsem büyük ekranda okuyanlara kötü görünecek korkusu var. Ama yarın ona da bir akıl aşındırmaya çalışacağım. Size sözüm olsun.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
496
1,209
Değerli üstadım ben 73 yaşında bu sitenin en yaşlı üyelerinden birisiyim. Bu yaşta gözlerimiz bozuluyor. Yakın mesafe gözlük kullanmadan çizgi roman okuyamıyorum. Bu nedenle masaüstü bilgisayar kullanıyorum. Çizgi romanları büyük ekran da izlemek zorundayım. Çizgi roman çözünürlüğü ne kadar yüksek olursa o kadar rahat okuyabiliyorum. Benim gibi yaşlı üyeleri düşünerek hareket ettiğiniz için ayrıca çok teşekkür ederim. Sağ olun.