Büyülü Rüzgar Renkli 007

juliensorel

Yeni Üye
11 Şub 2010
52
1,233
dbp5e8piwzj4pweij.jpg

Büyülü Rüzgar renklendirmesinin 7.si bunun farkı 'ların paylaşımlarının hiç değiştirilmeden kullanılması. Renklendirmeyi tamamen chatgpt ile yaptım. Bu renklendirme daha rahat gibi görünse de aslında daha uğraştırıcı. Üstadların bana yol göstermesini dilerim. Yani sizce bu renklendirmeden mi gideyim yoksa önceki yaptıklarımdan devam mı edeyim. Bir de stable diffusion ile renklendirme deneyeceğim. Önemli olan programı öğrenebilmek. Eğer stable diffusion ile rahat yapabilirsem inşallah bu seri bittikten sonra daha önce hiç renklendirilmemiş çocukluğumuzun çizgiromanları üzerine de eğilmeyi istiyorum. Bakalım uzun bir yola çıkmış gibiyiz.

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
496
1,209
Değerli üstadım sizin için hangisi daha kolay ise onu seçin. İlk yaptıklarınız daha canlı renklerdi. Sizin için hazır renkli koleksiyon varsa bu yazı fontunu balonlayarak seriyi tamamlayabilirsiniz. 4-5.sayı bana daha güzel göründü. Tabi ki tercih sizin. Verdiğiniz emekler ve üyelerimizinden öneriler istemeniz beni gerçekten mutlu etti. Çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
6,578
19,447
Eline yüreğine sağlık üstadım. Paylaşım ve emekleriniz için sonsuz teşekkürler sevgi ve Saygılarımla