Bu da benim sorum
(Her zaman imdadıma yetişen; gandor08 dostumdan rica ettim de bu kareyi bana çıkardı sağolsun, tabii bu bağlamda; kendisi yarışmaya katılamıyor yani)
Tercüman çocuk - U - Işınları, sayfa 21.
Teksas Ceylan Yayınları Oval Kapaklı seri olabilir.
İki adımdan bir adeti doğru atıldı dostum fakat ne yazıkki :'(
biraz daha cevapları bekliyelim..:Z
Teksas değilse eğer Deyvi Kroket olabilir mi ?
Bulmaca karesinde son dakika içersine gelmiş durumdayız ve ne yazıkki doğru tahmin çıkmadı.
Bazı arkadaşlar seri ve yayıncıyı tahmin ettiler fakat ne yazıkki karekter bilinemedi.
Bu yüzden resime iyi bakın fakat düşünerek yazın demişim bizim bir günahımız yok her şeyi yayıncısı düzenlemiştir.:Ğ:Ğ
Bu en kolay olanıydı daha sonra biraz zor olanlarını seçeriz, yayıncıların sayesinde bulmaca kısmımız sonsuzdur..
![]()
![]()
Bilemem artık Ahmet ağabey,
doğru kitap sayısını istiyorum![]()
Bir soru da ben sorayım: Bay_x'in bugün paylaştığı Kit Taylor 2.seri 4.fasikülün arka
kapağında bir Teks reklamı var.Teks'in yanındaki pala bıyıklı,saçları düşmüş kale komutanının adı ne?Hangi kalenin komutanı?Yeraldığı Teks'in sayısı?Bir arkadaş o kareyi
buraya alırsa müteşekkir olurum.Ben bu işleri beceremem.
Gençlik işte böyle bir şey. Anında anımsıyorsun.Teks ile Masumlar çetesinin macerasının olduğu sayı.
TEX ; Yanlış anımsamıyorsam İrlandalı iki "yoldaş"ın bir suikastı gerçekleştirdikten sonra kaçışları. Daha sonra macera Birleşik Devletlerde devam ediyor. Boselli'nin yazdığı uzun diyalogları olan güzel bir öykü. Macera adı için Tex'leri koyduğum kutuları boşaltmalıyım.
Teks özel albüm 22 Seminoller, 105. sayfanın ortadan ilk karesi![]()