Bu güzel siteye çok emeği geçen önce rahmetli Profesör Haluk Yücesoy sonra sayın Haluk Bey-lotoloto ve Kudret Sabancı üstadlarımızın çizgi romanları

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
497
1,210
Değerli yöneticilerimiz ve bu güzel siteye karşılıksız şu anda eski çizgi romanları renklendiren değerli üstadlarım. Bu güzel siteye çok emeği geçen önce rahmetli Profesör Haluk Yücesoy sonra sayın Haluk Bey-lotoloto ve Kudret Sabancı üstadlarımızın çizgi romanlarını gönüllü renklendirecek üstadlarımız olursa ve çalışmaya değerli yönetici arkadaşlarımızla müşterek hareket edebilirlerse çok mutlu olurum. Bu mesajı yazma amacım sitemize ve bizlere yıllarca çizgi roman hediye ederek yaşatan üstadlarımızla sitemize çok büyük emek veren yöneticilerle diğer üstadlarımızı da unutmayacağımızı hatırlatmak içindir. Mesajıma olumlu bakarak gönüllü renkli çizgi roman çalışması yapan değerli üstadlarımıza şimdiden çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

Atlas Mert

Süper Üye
13 Tem 2009
961
4,620
Değerli yöneticilerimiz ve bu güzel siteye karşılıksız şu anda eski çizgi romanları renklendiren değerli üstadlarım. Bu güzel siteye çok emeği geçen önce rahmetli Profesör Haluk Yücesoy sonra sayın Haluk Bey-lotoloto ve Kudret Sabancı üstadlarımızın çizgi romanlarını gönüllü renklendirecek üstadlarımız olursa ve çalışmaya değerli yönetici arkadaşlarımızla müşterek hareket edebilirlerse çok mutlu olurum. Bu mesajı yazma amacım sitemize ve bizlere yıllarca çizgi roman hediye ederek yaşatan üstadlarımızla sitemize çok büyük emek veren yöneticilerle diğer üstadlarımızı da unutmayacağımızı hatırlatmak içindir. Mesajıma olumlu bakarak gönüllü renkli çizgi roman çalışması yapan değerli üstadlarımıza şimdiden çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.dir
Yukarıda isimlerini verdiğiniz üstadların dışında , Vefalı, Mutaza5,Daltas, Orpa, ,Melih41, Altan, Yaşlıkurt,Baltimora.
  • dasarkomer,yeryüzü,hüseyin aksakal,Hakan Alpin, gibi birçok çizgi romana emek veren güzel insanların oluşturduğu büyük bir ailedir Çizgi Diyarının kuruluşundan beri üyesi olduğum bu aile ile gurur duyuyorum, yıllardır onların paylaşımlarını gerek web sitemde, gerekse blog sitemde Çizgi Romanseverlere ulaştırmaya çalıştım, şu sıralarda ise elimden geldiğince bu üstadların emek vererek bizlere sunduğu
  • siyah beyaz çizgi romanları Yapay Zeka ile Renklendirerek Katkı vermeye çalışıyorum, bu çalışmamın beğenilmesi durumunda da devam edeceğim İnşallah, Saygılarımla Sevgili Dostlar.

Son düzenleme:

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
497
1,210
Değerli üstadım Atlas Mert sizin gibi değerli üstadlar bu siteyi zenginleştiriyor. İnşallah Türk Çizgi romanlarını bizlere sevdiren ve şu anda rahmetli olmuş başta Suat Yalaz, Abdullah Turhan, Ayhan Başoğlu, Sezgin Burak ve diğer üstadlarımızın çizgi romanları da inşallah renklenir. Bu gün bu üstadlar yaşasaydı sizlerin renkli çizgi romanlar için yaptığınız çalışmalardan dolayı mutlaka çok mutlu olurlardı. Bu üstadlar ve sitemizdeki diğer üstadların taramalarını renkli olarak bizlere ve sitemize hediye ettiğiniz ayrıca çok teşekkür ederim. Sağ olun.

mhtkaraca

Kıdemli Üye
14 May 2011
182
478
fatih,istanbul
Yukarıda isimlerini verdiğiniz üstadların dışında , Vefalı, Mutaza5,Daltas, Orpa, ,Melih41, Altan, Yaşlıkurt,Baltimora.
  • dasarkomer,yeryüzü,hüseyin aksakal,Hakan Alpin, gibi birçok çizgi romana emek veren güzel insanların oluşturduğu büyük bir ailedir Çizgi Diyarının kuruluşundan beri üyesi olduğum bu aile ile gurur duyuyorum, yıllardır onların paylaşımlarını gerek web sitemde, gerekse blog sitemde Çizgi Romanseverlere ulaştırmaya çalıştım, şu sıralarda ise elimden geldiğince bu üstadların emek vererek bizlere sunduğu
  • siyah beyaz çizgi romanları Yapay Zeka ile Renklendirerek Katkı vermeye çalışıyorum, bu çalışmamın beğenilmesi durumunda da devam edeceğim İnşallah, Saygılarımla Sevgili Dostlar.

bende bu isimlerin altına imzamı atıyorum. Hepsine minnettarız