Bu bir Teşekkür Mesajıdır...

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,063
21,972
Denizli - İstanbul
Sokak hayvanlarına yardım amaçlı konularım Diyar yönetimi tarafından kaldırılmış olsa bile @orpa dostumuz yardımını esirgemedi. Yem olarak değil para olarak yardım teklif etti. Gereken meblağdan daha fazla para yolladı. Para benim elime ulaşmış durumdadır ve ona hem kendi adıma, hem de sokak hayvanları adına teşekkür ediyorum. Ben de söz konusu çizgi romanları Pazartesi günü kargoya vereceğim bir terslik olmazsa.

O zamana kadar çizgi romanlar deneyimli personelimizin gözetimi altında beklemektedir...
1sx4u2o.jpg
[/url]

Logic

Çeviri & Balonlama
3 Kas 2021
525
8,421
Evren
Evde hepsini yavruyken sokaktan bulduğumuz 12 tane çocuğum var. Bahçemde de sayısını bilmiyorum ama sanırım 18 civarı kedi var. Şimdilik gücümüz yetiyor ve onları besleyebiliyoruz, veterinere götürebiliyoruz. Umarım dünyadan göçene kadar bu dostlarımıza yardım edebiliriz. Biz bunu doğaya ve bize verdiği nimetlere karşı ufacak ta olsa minnet olarak ve tabiki her canlıya değer vererek ödemeye çalışıyoruz. Kediler bizim çocuklarımız, onlarla aynı yatağı paylaşmaktan, onlara sarılmaktan büyük haz alıyoruz. Sizide gönelden tebrik ediyorum duyarlılığınız için, iyiki varsınız.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
2,063
21,972
Denizli - İstanbul
Ben de sizi tebrik ederim. Bence sokak hayvanlarının da çiçeklerden bir farkı yok. Onlar hayatın güzellikleri...

Bu arada soldaki sokağa terkedilmiş bir Norveç Orman Kedi'dir. Bulduğumuzda yemek yemeği reddediyordu. Evini kaybettiği için depresyondaydı. Ancak 9. günde kuzenimin hazırladığı özel bir bulamacı yedirmeyi başardık. O günden sonra hiç durmadan yiyor. Kendisi 7 kiloya yakın.

Sağdaki Zeytinburnu Millet Park'ında bulduğum hasta bir yavrunun yavrusu. Yavru kediyi bir şekilde hayatta tutmayı başardık ve sonra bir çapkınlık sonucu kendi gibi Tekir bir yavru verdi bize.

Ama asıl zor durumda olan sokaktakiler tabii. Kışın yiyecek ve sıcak barınak... Yazın ise temiz su sorunları var...