Bonie Bolen

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
197
Bonie Bolen
Ben, o kadar çok farklı sebep için sanatı yapmayı beğenirim. Çoğunlukla nesnelerin simgeciliğidir, ve onun, benim, ifade etmeyi deniyor olduğum hikaye veya duygulara nasıl anlattığı. Bazen bir sahnenin güzelliğidir; Aydınlatma, renkler veya düzenleme. Bazen bir kişidir, onların, nasıl baktığı veya hisseder. Diğer zamanlar yoldur, birbirlerine karşı iki renk bakışıdır. İlham, bana her yerden gelir. Bir şeyin, benim, şeyleri toplamanın nasıl olduğunu anlamayı denemekte başladığım bana telkin ettiği zaman. Ben, çok fazla işleme tabi tutanı beğenirim. Benim işimde en sık temalar, sevgi, aydınlatma, iletişim, doğa, ve müziktir.Ben, doğal yetenek verilmiş olmak için çok kutsal hissederim. Ve benim, kendi olduğumdan beri, benim hala, öğreniyor olduğum birçok şey olduğunu öğrettim. Ben, çok serbestçe çalışmayı denerim, kurallarda fazla yakalanmak değil, ama boyamaya klasik bir kuruluşa sahip olması için sakin deneme. Veya teknik olarak benim, kendisine benim, anlatabildiğim işi gördüğüm zaman şaşırtıyor, o, bana çok fazla hareket eder, ve daha sert çalışmam için beni yapar.Zamanı almak için benim işime bakmak için teşekkürler.

bol22.jpg

bol1.jpg

bol2m.jpg

bol3.jpg

bol4.jpg

bol5.jpg

bol6.jpg

bol7.jpg

bol8.jpg

bol9.jpg

bol10.jpg

bol11.jpg