Bob Morane _ Sisin Gözleri _ "Les yeux du brouillard 08"

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
309
14,628
Bob Morane _ Sisin Gözleri _ "Les yeux du brouillard 08"

Bob Morane, II. Dünya Savaşı’nda Fransız Hava Kuvvetleri’nde savaşmış eski bir pilottur. Tek özelliği bu değildir tabi ki!.. Bir çok roman kahramanı gibi hiç yaşlanmayıp otuzlu yaşlara çakılıp kalmıştır. Eh, ne de olsa Bernard Shaw’un dediği gibi: "40 yaşını geçebilmiş herkes alçaktır!.." Morane öykülerinde serüven ve fantezi çok güzel harmanlanmıştır. Zengin bir konu çeşitliği vardır. Serüvenlerin farklı coğrafyalarda geçmesi öyküleri daha ilginç kılar. Bob’a, hemen her macerada güzel bir kadın eşlik eder. Gözdeleri, araştırmacı gazeteci Sophia Paramount ve Tania Orloff’tur. Yakın dostu, Bill Ballantine eşine az rastlanır bir "sidekick"tir. Hem iri hem zekidir! Düşmanları da eşsiz tiplerdir: SMOG adlı uluslararası bir casusluk kartelinin başı, femme fatale Miss Ylang Ylang, acımasız Sarı Gölge, çılgın bilim adamı Dr. Xhatan, Kaplan vb...

Mediafire:
Bob Morane _ Sisin Gözleri _ "Les yeux du brouillard 08" Cbr 27 mb:

Mega co.nz:
Bob Morane _ Sisin Gözleri _ "Les yeux du brouillard 08" Cbr 27 mb:

Esattr üstadımızın çevirip balonladığı bu Bob Morane serüvenini yeniden düzenledim. Kenar düzeltmeleri, gereken yerlerde kenar eklemeleri,
renk, kontras, boyut ayarlaması ve ayrı link olarak 16 sayfalık ek tanıtım ekledim.

Bob Morane Hakkında Bilgiler 5Mb CBR:

Bob Morane Hakkında Bilgiler 5Mb CBR:

lesyeuxdubrouillard00.jpg

lesyeuxdubrouillard02.jpg

lesyeuxdubrouillard21.jpg

lesyeuxdubrouillard35.jpg

lesyeuxdubrouillard00a.jpg

lesyeuxdubrouillard45a.jpg

lesyeuxdubrouillard45c.jpg

alaska698crc1qnq.jpg

ZAMANGEZGİNİ
BAYHUN ÖNTÜRK

Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,387
39,901
İstanbul
Yeni düzenleme için ama daha çok Bob Morane'le ilgili tanıtım dosyası için teşekkür ederim, sevgili dostum.

Ellerine sağlık.