Bir teklif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilgehansadi

Yeni Üye
24 Eki 2025
10
9
Site maksadına münasip midir, bilmiyorum fakat bit KONU açsak. Bu konuda üyelerin satmak veya almak istedikleri herhangi bir ŞEYİ bu konuda paylaşsa nasıl olur. Bu gelişirse ileride ayrı bir saha olarak ayrılıp siteyi kuranların bir alışveriş sitesine dönüşebilir.

batterton

Aktif Üye
23 Kas 2014
350
1,636
Görebildiğim kadarıyla site üyelerinin büyük çoğunluğu burada paylaşılan eserleri arşivliyor ve yine tahminimce büyük çoğunluğu benim gibi hatrı sayılır bir çizgi roman arşivine sahip. Sitede al-sat ilan bölümü açılması halinde en çok ziyaret edilen kısım büyük ihtimalle burası olur.

Gönülden ve karşılıksız ( like tuşuna ufak bir dokunuş ve paylaşımla ilgili teşvik edici bir mesaj ) paylaşımın esas olduğu bu sitede böyle bir platformun açılması tüm ilginin oraya kaymasına ve paylaşımcıların bu işten uzaklaşmasına neden olur düşüncesindeyim. Burada insanlar, taranıp paylaşılsın diye birbirlerine arşivlerindeki kitapları gönderiyorlar ki bu gerçekten çoğumuzun yapabileceği bir fedakarlık değil. Kısacası, gönüllülük esasına dayalı işlerin yapıldığı yerlere maddiyat sokulursa olumsuzluklar ortaya çıkar.

Dertler ve kötü günler hepimizden uzak olsun ama hayatta herşey var. Böylesi kötü zamanlarda sağolsunlar, üyenin ihtiyacı varsa site yönetiminin çok defa kitap satışı konusunda yardımcı olduğunu gördüm. Benim görüşüm, kitap satışının işleyişi bozacağı yönünde.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,345
39,381
İstanbul
Ticari meseleler forumumuzun ilgi alanında değildir. Temel olarak çizgi roman alım satım işleriyle iştigal eden onlarca platform var.

Hatta buradan aldıkları çizgi romanları bastırıp satanlar var. Hoş karşılamıyoruz ama engel olamayız.

Ve hatta buradan aldıkları çizgi romanları dijital olarak satanlar var. Hoş karşılamıyoruz ama engel olamayız.

Konu net bir biçimde tartışmaya kapalıdır. Bu vesileyle tutumumuzu bir kez daha vurgulamış olalım.

Konu kilitlenmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...