Bir Öğretmen Hikayesi Bölüm 3

CYLO

Aktif Üye
8 Haz 2025
159
1,123
Ah be üstadım.Ben takipçiniz olarak geçmiş bölümlerde ki yaşanılanları biliyorum.Bu yüzden yeni bölümü (?) öncekilere ekleyebiliyorum.
Şimdi,bu paylaşımınızı ilk defa indiren bir okuyucu hikayenin geçmişini bilmeden bu bölümü nasıl algılayacak?
Üstadım sizden bir daha rica ediyorum,lütfen paylaştığınız her bölüme bir giriş yazınız.
-Hikayenin adı
-Kaçıncı bölüm olduğu
-Geçmiş bölümler hakkında kısa bilgi
-Yazan ve çizenin adı
Sevgiler,saygılar,selamlar aksakal üstadım.

aksakal19

Süper Üye
6 Haz 2013
225
1,269
izmir
Ah be üstadım.Ben takipçiniz olarak geçmiş bölümlerde ki yaşanılanları biliyorum.Bu yüzden yeni bölümü (?) öncekilere ekleyebiliyorum.
Şimdi,bu paylaşımınızı ilk defa indiren bir okuyucu hikayenin geçmişini bilmeden bu bölümü nasıl algılayacak?
Üstadım sizden bir daha rica ediyorum,lütfen paylaştığınız her bölüme bir giriş yazınız.
-Hikayenin adı
-Kaçıncı bölüm olduğu
-Geçmiş bölümler hakkında kısa bilgi
-Yazan ve çizenin adı
Sevgiler,saygılar,selamlar aksakal üstadım.
Sn. Cylo..İlk başlarda çok vakit ayırıyorsun diyen ev halkı, hikayeleri okudukça, bunları sınırlı sayıda bastıralım demeye başladılar..Öyle bir pozisyon için, 1) hikaye kapakları çizilecek, 2)sorunlu gördüğüm bazı paneller tekrar çizilecek..(oran,anatomi ve gölgeleme hataları, tipexleme sorunları gibi),3) Önsöz yazılacak,4)ve sonuçta her bir hikaye bir kitap haline gelecek..İşte o zaman sizin haklı taleplerinizi karşılayan bir külliyat ortaya çıkacak..İnşallah becerebiliriz ve sonuç şimdikinden çok daha iyi olur..Zira A4 lerde çıkan bire bir sonuçları beğendiğim halde, taramadan sonrakiler, bunları ben mi yapmışım dedirtiyor..