Bill Kid Sayı 73 Özcan Egeli Yayını (18.10.1956)

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,468
310,066

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,102
15,226
Arşivinizdeki değerli bir hazineyi bizlerle paylaştığınız için size sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız varsa yayınlanan devamını tamamlanmış bir şekilde gelecek kuşaklara aktarmaya vesile olacak herkese şimdiden teşekkür ederim. Eline yüreğine sağlık @sarkomer üstadım. Sevgi ve saygılarımla

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
5,102
15,226
Bu serinin ilk sayını rahmetli Profesör (Haluk Abimiz) tarafından paylaşımı yapılmasına müteakip (Haluk Abimizi tekrar rahmetle anmak vesile oldu Allah gani gani rahmet eylesin) Değerli üstad @palio68 serinin son sayısı olan 87. fasikülü bilgi amaçlı olarak paylaşmıştır. Kanaatimce @palio68 üstadımızda bu serinin eksik fasikülleri mevcut olma ihtimali varlığına inanıyorum. İnşallah tamamlanmasını kendisinden sabırsızlıkla beklerim. Çizgi Diyarımıza sayısız paylaşımlarda bulunan değerli üstadlarımız @ozanbarış ve @palio68 'e ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgi ve Saygılarımla

@sarkomer üstadım müsaadeniz olursa bu serinin bütün derlemelerini yapabilirim.

Bill Kid Sayı 87 - Özcan Egeli (1957)

palio68

Özcan Egeli tarafından 1955 tarihinde yayınlanmaya başlayan Bill Kid 87'lik serinin son sayısıdır.
Forumda ilk sayı Profesör dostumuz tarafından konu olarak açıldı. Seride nasıl bir yol alınacağının
göstergesi olan listelerin oluşması açısından bizde kapanış sayısını hazırlık yapmayı uygun gördük.
Profesör ve caretta dostlarımızın nezdinde
ozanbarış & palio68 çalışması ile tüm dostlarımıza keyifli okumalar dileriz.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,297
39,020
İstanbul
Hocam, biz yeterince idrak edemesek de son derece kıymetli eserleri bizle buluşturuyorsun. Üstelik zaman zaman seni epeyce zorladığını bildiğim sağlık sorunlarına rağmen bunu yapıyorsun. Kaybolup gidecek pek çok çizgi roman sayende isteyen her çizgi roman severin erişimine açık hale geliyor. Bu eşşiz bir hizmet. Minnettarım, hocam.