Bayan Yanı Leman Özel 004 (Haziran 2011)

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,332
6,903

Sayın murtaza5 ;

"Yüzde 10 seçim barajıyla seçimlere gidiyoruz. Başbakan, "biz mi koyduk seçim barajını da kaldıralım" demiş.
E insanın sonrası geliyor yani ;"Siz mi yaptınız 82 anayasasını da kaldırıyorsunuz?"

"Melih Gökçek, seçimden önce Cüneyt Özdemir'e çıktı. Cüneyt, nasıl yapsam da bu programı da suya sabuna dokunmadan bitirsem tatlaları atarak sordu : "Siz de Ankara'ya deniz getirin?" Melih Gökçek cevap verdi ; "O değil de ben nehir getirmek istiyorum."
Bu satırlar Ezgi Aksoy'un "12. Seçim.11" bölümünden.

Vargı : Birkaç gün önce Ankara'da su sorunu çıkmıştı. Pek izlemem ama tarama yaparken yandaş kanallara bakınca baktım Ankara'nın su sorununa bağlanmış Gökçek bar bar bağırıyor eleştiriyor , Mansur Yavaş'ı eleştiriyor. Allah bizim aklımızı korusun. Delirmemek elde değil. Yahu ben Ankara'da yaşamasaydım belki yutardım. Ankara'a Ankara'a olalı Gökçek dönemindeki kadar susuzluk yaşamamıştır. Öyle bir iki gün , birkaç gün değil.. Aylarca sürdü. Bütün refüjlerdeki vb. yerlerdeki ağaçlar , çimler kurudu , sulama yapılmadı. İnsanlar banyo yapamadı. Yüzünü yıkıyamadı. Aylar sonra Kızılırmak'tan su geldi ama ne suyu içindeki asitler nedeniyle bütün su boruları eridi , patladı. Adam çıkmış bar bar bağırıyor Mansur Yavaş'ı eleştiriyor. Allahım sen bizim aklımızı koru... Gökçek'in Ankara'ya yaptıklarını saymaya kalkmıyorum bile. Bunun için yüzlerce değil binlerce sayfa yetmez...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...