Batman Killing Joke takas

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
315
Elinde bahsettiğim kitap olup takas yapmak isteyen lütfen yorum yazsın ya da özel mesaj atsın .

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114
JBC'nin çıkarttığı Türkiye özel cildi imzası da ilk üçleme de Vader'ı canlandıran Dave Prowse tarafından atılmış.

Yada direk İngilizcesini al hem baskı hemde format bakımından daha iyi ;)

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114
İmzasızı da var İzmit'e imzasızı gelmişti benimkinde yok. Fiyat da değişiyor sanırım :D

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
315
Hadi ya bende gittigidyor'da gördüm demiştim .Başka önerisi olan ?

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
315
Peki başka önerin var mı ? Arkabahçe kitapları olabilir.2 hafta sonra Batman ş ciltleri yada yine 2 hafta sonra Batman İlk yıl olabilir.Yada Arkabahçe Daredevil yada Hulk ? Yada yeni çıkan yayınlardan istediğiniz ? Fumetti koleksiyonum küçüktür ama lal'ın zagor veya mister nosundan herhangi bir sayı olabilir.

exodus

Aktif Üye
22 Tem 2010
334
114
Benim öyle bir niyetim yok sadece kitabın karşılık geldiği değeri belirtmek içindi o link.Yani Öldüren Şaka piyasada bulunmadığı için astronomik fiyatlar isteniyor.Bence herhangi biri Watchmen yada V ile bu Öldüren şakayı illaki takas eder.Umutlandırdığım için kusura bakma :D

blacksuited

Yeni Üye
30 Ara 2011
19
12
Elimde Batman ŞŞ'in 2.cildi var.DC ayrıca X-Men Giant Size ın yabancı dilde Marvel Masterworks özel basım cildi var.Sınırlı nasım çok nadir.Dünyada 1000 adet basıldı.Satış + takas düşünebilirim.

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
556
315
Elimde Batman ŞŞ'in 2.cildi var.DC ayrıca X-Men Giant Size ın yabancı dilde Marvel Masterworks özel basım cildi var.Sınırlı nasım çok nadir.Dünyada 1000 adet basıldı.Satış + takas düşünebilirim.

Vay şş değilde diğer masterworks güzelmiş.Siyah beyaz mı renkli mi?Bende de bir iki sandık şu bu vardır .Belki güzel bir iki şey çıkar.Eski ciltler felan.

fatih_yurur

Yeni Üye
3 Şub 2012
2
0
Öldüren Şaka İstanbul'da Kaan Comics'de vardı fakat akibeti ne oldu bilemiyorum...Açık arttırmaya çıkacağı söylendi bu arada Batman Hush serisinin piyasa fiyatı 100'e kadar çıkmış neredeyse...Ekim ayında Ankara'da tanesi 3 liradan 9 liraya tüm seriyi bulabilmenin mutluluğunu tarif etmek zor :)) Rast gele :)