Bana çocukluk yıllarımı hatırlatan çizgi diyarına teşekkürler...

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
200
GAZİANTEP
Ustura Kemal çizgi romanını arararken www.cizgidiyari.com sitesi ile tesadüfen tanıştım. Sitede çizgi roman ve dergileri görünce gözlerime inanamadım. Şu an 47 yaşındayım, halen çizgi roman ile ilk tanıştığım 8-9 yaşlarındaki heyacanı her dergi yada kitap gördüğümde yine yaşamaktayım. Cep harçlığımı biriktirir Tommiks, Teksas kitaplarından alır gizli gizli okurdum. Bu yüzdende rahmetli babamdan yediğim dayağın haddi hesabı yoktur. Şu anda evde bir miktar çizgi romanım var canım sıkıldıkça açar okurum. Bu çizgi roman sevgisini maalesef kendi çocuklarıma aşılayamadım. Onların İnternetten oyun oynamaktan başka bir uğraşları yok. Sanırım bundan sonra bu siteyi sık sık ziyaret edeceğim. Şimdiden emeği geçen tüm site sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Selam ve sevgilerimle esen kalınız...

Son düzenleme:

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,325
Şu anda evde bir miktar çizgi romanım var ...

hoşgeldiniz, bu cümlede inanılmaz bir gizem kokusu alıyorum. nasıl merak ettim aceba hangi çizgi romanlar var, aceba paylaşmak ister mi? yoksa sıkıldı bunları birinemi versem diye düşünüyor mu? öyle bir durum sözkonusu ise çekinmeden bana yollayabilirsiniz, çok dua ederim:)

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,992
23,947
Sarıyer
Kar tanecikleri nasıl birleşip çığ oluşturuyorsa, dostların tarayıp paylaştıkları, çevirdikleri, arayıp bulup forumuuza kazandırdıkları çizgiromanlar bir araya geldikçe muazzam bir arşiv haline geliyor ve bu gelişimin şimdilik sonu yok gibi görünüyor.

Buyrun daldırın kepçenizi bu kaynağa, alın alabildiğiniz kadar, belki günün birinde sizde kaynağa katkı yapmaya başlarsınız, başlamasınızda problem değil, önemli olan artık sadece sandıklarda yada kütüphanede duracak çizgiromanları yeniden bir şekilde gerçek okuyucusu ile buluşturmak.

Hoş geldiniz.

gurselileri

Guest
18 Tem 2010
2,209
2,342
LÜLEBURGAZ
hoşgeldiniz... doğru adrestesiniz... hem çocukluğumuz, hem yeni dostlarımız, hem de sevdiğimiz çizgi romanların hepsi burada... çizgi diyarında :24: :)

atikos35

Onursal Üye
3 Ağu 2009
562
12,717
Aman dostum yapma etme.. Hiç girme buralara! kaç git arkana bakmadan..
Üç sene önce girdim bir daha çıkamadım.. Bak demedi deme...
Her gün bir tanesini okusan 30 sene sürecek kitap var burada.. yinede banamısın demiyorlarrr..
ekliyorlarrr .. koyuyorlarrrrr.. okutuyorlarrrrrrr.....
(Pardon hoşgeldiniz demeyi unuttum)

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
200
GAZİANTEP
Değerli çizgi diyarı dostlarım, Daha önceki sohbetimde de dediğim gibi 47 yaşındayım, belki bana güleceksiniz ama torun sahibi bir insanım. İçimdeki bu okuma duygusu bir türlü körelmedi. Çizgi diyarı sayesinde bu virüsü yeniden kaptım :) İşyerinde akşamdan Kaan, Tolga, Akbulut Kaan serisinin maceralarının tümünü indirme listesine ekledim sabah alel acele ilk iş bunları inceledim. Pazar günü bu romanları sindire sindire okuyacağım. Allah c.c. bu siteye emeği geçenlerden razı olsun. Ayrıca beni güleryüzle karşılayan sevgili dostlarımada binlerce teşekkürler. Hepinize kucak dolusu selam ve sevgiler....
Yeni serüven ve maceraları okumak üzere esen kalınız...

Nyo

Kıdemli Üye
18 Eyl 2010
104
74
İnsan nasıl teşekkür edeceğini bilemiyor. Çizgi roman o kadar geniş bir dal ki, dediğiniz gibi çocukluğa da götürebilir, ufuk da açabilir. Bir ansiklopedi kadar bilgi de içerebilir, vur pat çat da olabilir. Her dalı bu kadar güzel yansıttıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz tekrar, tekrar, tekrar.

Zaten ne demiş ünlü düşünür Aristo;

Aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir
En sevdiğim çizgi roman Martin Mystere'dir
Çizgi diyarı dediğin site
Bir çizgi roman cenneti'dir.

Son düzenleme: