Atını Seven Kovboy Red Kit 1974

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,365
3,568
Midgard
Demin babam izlerken gördüm (PlanetTürk'te) ve ilgimi çekti.Sanırım daha önceki Türk ÇR filmleri arasında bunun videosu yüklenmemişti o zaman linkini vereyim izninizle :)

ozaki

Süper Üye
4 Kas 2010
1,577
1,414
Zamanında forumumuzda film paylaşımıda vardı..
Bu filimi ilk moderatör olduğumda eklemiştim..
Sevgilerimle...

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,365
3,568
Midgard
Görmemişim demekki gerçekten eskiden olduğu gibi şimdide popüler olabilse ÇR..

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
995
Türk sinemasıda yıllar boyunca çizgi romana başvurdu. Özellikle 1965-1975 yılları arasında bu, çok yoğun olarak yapılan bir iş haline geldi. Yerli çizgi roman kahramanları tarihi filmlerde rol alırken, yabancı kökenli çizgi roman karakterleri de western ve süper kahraman denebilecek türleri etkiledi.
Bu konu ile ilgili incelememi ve toplayabildiğim filmleri aşağıdaki linkte paylaşmıştım (Nedense fazla ilgi görmedi, galiba seyretmeyi değil okumayı daha çok seviyoruz :) )

http://www.cizgidiyari.com/forum/re...-kahramanlar-turk-sinemasinda.html#post193151

Son düzenleme:

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
5,307
Türk sinemasıda yıllar boyunca çizgi romana başvurdu. Özellikle 1965-1975 yılları arasında bu, çok yoğun olarak yapılan bir iş haline geldi. Yerli çizgi roman kahramanları tarihi filmlerde rol alırken, yabancı kökenli çizgi roman karakterleri de western ve süper kahraman denebilecek türleri etkiledi.
Bu konu ile ilgili incelememi ve toplayabildiğim filmleri aşağıdaki linkte paylaşmıştım (Nedense fazla ilgi görmedi, galiba seyretmeyi değil okumayı daha çok seviyoruz :) )

http://www.cizgidiyari.com/forum/re...-kahramanlar-turk-sinemasinda.html#post193151

gerçek olamayacak kadar güzel bir cümle sarfetmişsiniz. türk halkı ve okumayı sevmek. inşallah diyelim

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
995

gerçek olamayacak kadar güzel bir cümle sarfetmişsiniz. türk halkı ve okumayı sevmek. inşallah diyelim

çizgiromandan bahsetmiştim, nedense çizgiromanla, kitabı ayrı tutuyorum. Ben de kitap okumayı pek sevmem ama çizgiromana gelince işler değişiyor :)