Asterix Sıralı Kolleksiyon

merkal

Kıdemli Üye
3 Ocak 2012
131
290
Ankara
Forumun değerli üyeleri. En beğendiğim çizgi roman kahramanlarından Asteriks'in İngilizce dilinde yayınlanmış 33 adet macerasını ve serinin bilgilendirme ve kılavuz kitaplarıyla beş adet yazılı macerası bunlardan biriside Hopdediks'in (Oburiks)-Obelix çoçukken nasıl iksir kazanına (devegücütazıhızı şerbeti) düştüğünün hikayesi mevcuttur. Değerli Bakunin kardeşimin forum içerisinde Asteriks hakkında çok değerli bilgilendirmeleri mevcuttur. Ben burada fazla lafı uzatmayacağım. Forum içerisinde daha önceden Asteriks'le ilgili paylaşımlar olmuş ben burada maceraları İngilizce'de olsa sırasıyla bütün olarak tekrardan paylaşmak istedim. Sizleri Goscinny ve Uderzonun yarattığı Asterix-The Gaul (Galyalı Asteriks)'in ilk üç sayfasından seçme resimlerle ve Media fire linkleriyle başbaşa bırakıyorum. Sevgilerimle.

ast1oj.jpg

ast2y.jpg

ast3.jpg

Linkler:

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
913
4,854
İzmir
Sayın merkal, bu sevilen serinin hemen hemen tümünü bir arada toplayıp bizlere sunduğunuz için çok teşekkürler. Asteriks'in forumumuzdaki arama yapmadan görünmeme sıkıntısını hala tam olarak anlayamadım. Sitemizin yöneticileri ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bu görünmeme durumu daha ne kadar devam edecek bilgilendirirlerse sevinirim.
Belki de şu anda bir yayınevi tarafından tekrar basılıp, satışta olabilir. Bunu da net olarak bilemiyorum.
Umarım bir gün önceden paylaşılmayan Asteriks maceralarını güzel tercümelerle tekrar sitemizde görürüz.İyi günler dileklerimle.