Arthur Hailey - Hastane

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,585
18,456
6ZQo5tCl_o.jpg

ABD'de bulunan "Üç Eyalet Hastanesi" (Three Counties Hospital) adlı büyük bir hastanenin işleyişini, iç dinamiklerini ve yönetimsel sorunlarını konu alınmaktadır.

sailor

Yeni Üye
28 Ocak 2021
17
56
İstanbul
Arthur Hailey'in Otel,Hastane ve Havaalanı kitaplarını uzun zamandır arıyordum.Bu konuda sizden ricada bulunmayı düşünürken 'Hastane' geldi.Çok teşekkürler...diğerleri de varsa ne güzel.
Not: Benim yıllar önce okuduğum her üç kitap e yayınlarından çıkmıştı.

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
2,389
7,085

Sayın oktayyapıcı13 ;

Arthur Hailey'in müthiş romanları var Otel , Hava Alanı ve Hastane ...
Arthur Hailey'in neredeyse önemli tüm romanları filme hatta dizilere konu olmuştur.
Türkiye'de TV de bizler de hayranlıkla seyretmiştik yıllar , yıllar , yıllar önce...
Hastane ve doktor konuları film ve diziler için bulunmaz konulardır. Bu yakınlarda Show TV de "BAHAR" , veeee şimdilerde (Bu akşam 2. Bölümü gösteriliyor) NOW TV de "DOKTOR : BAŞKA BİR HAYAT" diye bir dizi başladı. Bence (şimdilik) harika bir dizi... Vakti olanların izlemesini öneririm... Konu ilginç başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol daha önceki rollerinde gürbüz ve sporla gelişme yapmış vücudu öne çıkan bana göre pek de başarılı oyunculuk sergilemeyen biri idi , "Doktor : Başka Hayat" dizisinde (ki zor bir rol) harika oyunculuk sergiliyor...

Emeğine ve paylaşım isteğine teşekkür ederim...