Arşivlerimden kurtulmak istiyorum...

emekli

Aktif Üye
17 Eki 2015
370
775
değerli üstadım çizgi roman benim gibi birçok insana huzur veren ve insanı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak ruh sağlığımızı koruyan mucize tedavi aracı. bu nedenle kararlarınıza saygı duyarım fakat bence o güzel çizgi romanları bırakmayın. bunu 73 yaşında bir büyüğünüz olarak söylüyorum. teşekkürler.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
591
2,181
İstanbul
Çizgi roman ve çocuk dergileriyle ilgilenmeyi zaten bırakmıştım. Yıllardır yeni bir şey almadım. Artık sadece sokak hayvanları ilgimi çekiyor. Daha çok bilgi için aşağıdaki linke basıp kişisel bloğuma bakın. Sağlıcakla...

Blogu daha açmamış olabilir misiniz acaba?... Standart blog açmak için gerekli bilgilendirme sayfası çıkıyor... Umarım tıkladıktan sonra başımıza bir şey gelmemiştir...???

Gerçek Bilgi ; Şu günler de aynı ruh halindeyim ...

Son düzenleme:

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,575
5,355
Osmaniye
73 doğumluyum, çocukluğum çizgi roman okuyarak geçti. Televizyonun en büyük eğlence ama lüks olduğu internetin hayal bile edilmediği yıllar. Sonra gençlik bittikten sonra uzun süre çizgi romanlardan uzak kaldım, sonra gavur icadı internet çıktı, çizgi romanları gördüm, eski aşkım depreşti. Anladım ki gerçekten sevdiğiniz şeyleri unutamıyor tekrar ona dönüyorsunuz.
Çizgi roman sevdadır, bırakabilirsiniz ama benim gibi geri döneceğinize eminim.

Not: Yapay Zeka çağında elimde telefon tablet notebook, karşımda dev ekran tv, netfliksler emezonlar. Bin kanallı uydu. Peki ben ne yapıyorum? Çizgi roman okumaya devam...

Worldman

Yeni Üye
22 May 2017
75
286
Ben de 72'liyim. 9 yaşında sabah saatin yedisinde gazete bayisinin önünde çocuk dergilerini gözlerdim. İpe bağlı balya içinden çıkartıp aldığımda baskının kokusu burnuma çarpardı. Sonra nerdeyse 35 yıl boyunca hiç ilgilenmedim .Hiç okumadım. Ama şimdi tekrar sardı. Tabletimi yanımdan ayıramıyorum. Evin içinde yüzlerce çizgi roman oldu. Gardroplar, depo her yere tıkıştırdım. Ama bırakamıyorum. Çok keyif ve huzur veriyor.

akak

Kıdemli Üye
12 May 2009
160
245
değerli üstadım çizgi roman benim gibi birçok insana huzur veren ve insanı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak ruh sağlığımızı koruyan mucize tedavi aracı. bu nedenle kararlarınıza saygı duyarım fakat bence o güzel çizgi romanları bırakmayın. bunu 73 yaşında bir büyüğünüz olarak söylüyorum. teşekkürler.
Aynen katılıyorum.. çizgi roman okuyun başka edebi eserler okuyun. Ama okumaktan vaz geçmeyin beynin gıdası okumaktır. Okuyan kesim yaşlanmaz zihni genç kalır. Bu arada hayvan sevmek elbet ki önemli o da ruhun gıdası. Orta yol mutlak bulunur selametle