Animal Man #02

huaynacapac

Yeni Üye
13 Ara 2012
20
249
file

Dün serinin ilk sayısını yayınlamıştım. 2. sayı daha güzel oldu kanaatindeyim. Hikayeden birşey anlamayan veya sıkılan arkadaşlar 1-2 sayı daha okurlarsa hikayenin tadını almaya başlayacaklardır. Bir sonraki sayı 3-4 gün içinde hazır olur arkadaşlar.

Keyifli okumalar...

Moderatör tarafında düzenlendi:

tolgam

Çeviri & Balonlama
5 Mar 2011
229
605
Bravo bravo bravo...
Senin gibi bir arkadaşı forumda görmek çok sevindirici.
AnimalMan i Sevdim.Çevirdiğin içinde sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,178
38,049
İstanbul
Sevgili huaynacap, ikinci sayı ilkinden bir gün sonra geldi. Anlaşılan ilkini bitirmeden ikincisini de hazırlamışsın. Hal böyle olunca da bir öncekinde yaptığımız kimi eleştirileri dikkate alma şansın olmamış. Birinci sayıdaki değerlendirmelerim (sayfa numaralandırmaları hariç) bu sayı için de geçerli. çok kısa sürede çok fazla üretim yapmaya çalışmak yerine en azından başlangıçta biraz daha yavaş gidip, biraz daha konsantre çalışmanı tavsiye ederim. İlerleyen zamanda geride seni rahatsız eden çok sayıda eser bırakmak pek hoş olmuyor. Benim ilk çalışmalar öyle ve geri dönüp düzeltmek lazım. Ama zor geliyor. Benden hatırlatması :)

Bu sayıdaki font seçimin maalesef çizgi roman için uygun bir font değil. Bir de bu font önceki sayıda kullandığından farklı. Bir seriyi aynı fontla yapmak daha doğru gibi (orjinalinde olduğu üzere).

Çok acele etmeden, mesela haftada bir sayı çıkartmayı hedefleyerek yola devam edersen, seni daha çok tatmin eden işler yapacağını biliyorum. Biraz daha ustalaştığında ve zamanın da olursa bu süreleri kısaltırsın. Bu da sadece bir tavsiye elbette...

Dediğim gibi, giderek daha iyi olacaksın. Kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:

huaynacapac

Yeni Üye
13 Ara 2012
20
249
Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. direnc11 tavsiyene uyup, hızı azaltıp, kaliteyi yükseltmeye çalışacağım. Font konusunda da önerisi olan arkadaş mesajla bildirirse çok sevinirim. Ben çok kararsız kaldım o konuda.

enygma

Çeviri & Balonlama
6 Haz 2011
294
2,644
Animal Man konuşma balonları için CCMeanwhile,
Yer ve zaman bildiren o köşelerdeki uzun dikdörtgendeki yazılar CCStandby4Action

canavarların konuşma fontları için de şu font işe yarayabilir:

daha iyi bir font da bulunabilir tabi.

zinzi

Süper Üye
19 Nis 2011
770
421
Yeditepe İstanbul
Animal Man merak ettiğim bir karakterdi. New 52'ler içerisinden yerinde bir secim olmuş.

İlgi ile takip ediyorum.

Bu arada 2.sayıda kapakda Türkçeleşmeye başlamış. Kendinizi geliştiriyor ve daha iyisi yapmaya çalışıyorsunuz. Tebrikler ve de teşekkürler :)

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,548
29,236
İzmir
Yazılanlar yazılmış, söylenecekler söylenmiş.
Bize de yeni sayı için teşekkür etmek kalmış.
Devamını bekliyoruz.