All In One Pc Kullanımı

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,538
28,880

All In One Pc veya Apple- Mac Mini kullanan arkadaşlarımız var mıdır? Kullananlar varsa tavsiye edermisiniz yoksa uzak durmam mı gerekir? Tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Temel amaç laptoptan kurtulup büyük ekranda çizgi roman okumak,ve çizgi roman düzenlemek. Tek gayem bu.​

Son düzenleme:

isakar

Yeni Üye
3 Ağu 2023
131
451
usta kolay gelsin.mac leri hiç kullanmadım o konuda bir şey demem.Ama o pcler genelde çok amaçlı uzun batarya ömrü ama düşük güçlü işlemciler olabilir.Bence notebook a bir büyük ekran takın .Hem çift ekran olur ve notebook yeterince işlemci olarak güçlüyse bence en ucuz çözüm bu olabilir.
ben böyle kullanıyorum ama belki başka çözümlerde olabilir.Kolay gelsin.

thorgal

Kıdemli Üye
18 Ocak 2018
825
3,053
İstanbul
Hepsi bir arada bilgisayarlar uzun zamandır benimde aklımda olan bir seçenek... Sabitleşmeyi ve yer kaplamayı düşündürdüğünden hep erteliyorum... Yoksa görüntü olarak sadece büyük bir ekran ve bir klavye bir mouse... Kasa da yok... Ama bir diz üstü ya da bir tablet rahatlığı maalesef ki değil...

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,981
90,559
hiçbiryerde :)

Apple- Mac Mini FİYAT Performans olarak çok memnun eder ama kullanmadım.

Prince üstadım aynı mantıkla aynı seçenekleri düşündüm ve geçen yıl sadece bir

monitör aldım ve sorunumu çözdüm: LG 27GR83Q ve çok memnunum ( monitör yüksekliğini

göz hizasında ayarladım ve ayrı bir klavye kullanıyorum ergonomi açısından ) .

All in one da düşünmüştüm ama arada bir notebook'u alıp başka bir yerde kullanmak

gerekiyorsa notebook+monitör, değilse "apple mini+monitör" veya "all in one" tüm

seçenekler düşünülebilir.

Yalnız büyük ekran harika oldu, bizim için gerçekten gerekiyor.

Bir not, eğer mini alınacaksa mutlaka uygun bir monitör bakmak lazım,

her monitör çözünürlük vb bakımından uymayabilir, denemeden almamak lazım.

Son düzenleme:

erkanmulusoy

Kıdemli Üye
23 Ocak 2012
664
2,138
2012 yılında aldığım Asus marka all is one pc kullanıyorum. Gayet memnunum. ekran kartına ihtiyaç duyacak işler yapmayacaksanız, tavsiye ederim. dokunmatik ekran oldukça avantajlı. tabii marka ve konfigürasyon önemli.

cekicenim

Yapay Zeka Çeviri Balonlama
6 Şub 2018
426
9,109
KSK
Bilgisayarcılık yapmış birisi olarak tavsiye etmem. Hele ki Türkiye'de. Bozulmadığı sürece iyi gibi gelebilir. Ama en ufak bir arızada tamiri ya çok masraflı olur, ya da Türkiye'de parçası olmadığı için atmak zorunda kalırsın. Çünkü laptop'larda bile standart malzeme kullanılırken, bunlarda kullanılmıyor, laptop'un bile tamiri daha kolay.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,842
26,881
ordu-turkey

All In One Pc veya Apple- Mac Mini kullanan arkadaşlarımız var mıdır? Kullananlar varsa tavsiye edermisiniz yoksa uzak durmam mı gerekir? Tavsiyelerinize açığım arkadaşlar. Temel amaç laptoptan kurtulup büyük ekranda çizgi roman okumak,ve çizgi roman düzenlemek. Tek gayem bu.​

Dostum all in öne veya mac bulaşma çr okumak için tablet yeterli düzenleme de istiyorsan dizüstü bir PC basitinden yeter mac kullandım bir dönem ve bir daha asla kullanmam Apple şişirilmiş bir balon başka bir şey değil.sevgiler.