Aile için eğlenceli bir geleneksel kart oyunu

pahpah20

Yeni Üye
7 Nis 2023
1
3
Çılgın Sekizler
2 ila 4 oyuncu için. Sekizler veya İsveç Rummy olarak da bilinen Çılgın Sekizler, Rummy'nin uzak bir akrabasıdır. Buna "durdurma" oyunu denir, çünkü oyuncuların uygun bir kartı yoksa kart atmaları durdurulabilir.
Balığa Git
2 ila 6 oyuncu için. Go Fish, oyuncuların diğer oyunculara kartları olup olmadığını sorarak aynı değerde dört kartlık bir set toplamaya çalıştıkları bir oyun koleksiyonudur.
Boom'a Git
2 ila 12 oyuncu için. Crazy Eights ve Fan Tan ile aynı oyun ailesinde yer alan Go Boom, hem çocuklar hem de yetişkinler için iyi çalışan bir hile oyunudur.
maça
İki ortaklığı içeren çok sevilen bir hile alma oyunu Spades'tir. Ayrıca iki oyuncu tarafından oynanabilir. Bu, 1930'larda Amerika'da icat edilen ve 1940'larda çok popüler olan eğlenceli bir kart oyunudur.
İki ortaklıkta 4 oyuncu, 500 puana ulaşan ilk ortak olun.
, Hearts, Bridge ve Gin Rummy gibi diğer kart oyunlarına benzeyen popüler bir çok oyunculu kart oyunudur. Ancak bu kart oyununda koz her zaman maçadır, artı maça en iyi karttır. Basitçe söylemek gerekirse, oynamak için en iyi kartı seçmeniz yeterlidir.
Maçaların iki ana varyasyonu vardır: tek maça ve ortak maça. "Bıçak kesme" olarak da bilinen solo maçalarda, her oyuncu kendisi için teklif verir ve oynar. Partner Spades'te dört maça oyuncusu iki ortaklığa ayrılır.
 
Üst