Abe Sapien: Boğulmak Sayı 4

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
389
7,225
ADCreHdiamW8680grcC4ON8qgqUTi64brcGtknEOSLHQOGCHzD0-qtCUfq1Vm5rxa5G5kvDJvFA5d6Lu-qWudBk1hS5TviUwj_rGnzDz1HHZxUNY8jkxa6I=s1600

Link:

Son hız devam.
3. Sayı: https://www.cizgidiyari.com/forum/k/abe-sapien-bogulmak-sayi-3.175094/#post-776279

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,358
8,105
Gerçekten de hızlı paylaşım yapmaktasınız . Diğer seriler için de ümitlenmeye başladım. Teşekkürler emekleriniz için. Serinin tamamına ilişkin yorumumu , seri bittikten sonra yapmak isterim . İyi çalışmalar .

CZN

Çeviri & Balonlama
17 Mar 2021
389
7,225
Gerçekten de hızlı paylaşım yapmaktasınız . Diğer seriler için de ümitlenmeye başladım. Teşekkürler emekleriniz için. Serinin tamamına ilişkin yorumumu , seri bittikten sonra yapmak isterim . İyi çalışmalar .
Teşekkürler. Hala çok eksik var ama günden güne gelişmeye çalışıyoruz ve eskisi kadar hızlı balonlama yapılmayacak çünkü imla hatalarına neden oluyor. Ayrı zamanda bir sürü proje var akılda 2 tanesine başladık. Eskisi kadar hızlı gelmeyecek çünkü kaliteyi artırmaya çalışacağız.

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,358
8,105
Teşekkürler , mesajıma ilginiz ve de daha önemlisi çalışmalarınız için . Sağ olun , çalışmalarınızda başarılar dilerim . Unutmayın , faaliyet olan yerde hatanın olmaması düşünülemez . Zaman içinde , daha da başarılı işler çıkaracağınıza inanıyorum .

connor

Çeviri & Balonlama
25 Tem 2023
1,953
22,603
Teşekkürler. Vasıfsız eleman'nın dediği gibi, hataları minimuma indirgemek için ağırdan alacağız. Beklediğinize değecekdir.

connor

Çeviri & Balonlama
25 Tem 2023
1,953
22,603
Hellboy'un ekibinden ilginç bir karakter.
Umarım 5. sayı ile seri tamamlanır.
Paylaşımınız için teşekkürler.
Rica ederiz. evet tamamlanacak, aslında çevirisini ve düzenlemesini kendim yaptığım için yavaş ilerledi ve devlerin Kemiklerine ağırlık verme kararı verdik onda dolayı biraz geriye atıldı ama devlerin Kemikleri bitti... Yakında gelir ve daha nice maceralar.