830 Kitaplık Türkçe Warhammer Evreni Arşivi - (EPUB-YZ)

wolfstyle

Yeni Üye
30 Mar 2011
16
150
Uzun süredir üzerinde çalıştığım Warhammer arşivinin düzenlemesini tamamladım. Toplam 830 EPUB, seri ve evrenlerine göre klasörlendi; dosya adları standartlaştırıldı ve mümkün olduğunca okuma/yayın sırasına göre düzenlendi.

Arşiv şu ana bölümlerden oluşuyor:

• Warhammer 40,000
  • The Horus Heresy
  • Warhammer Age of Sigmar
  • Warhammer Fantasy
  • Warhammer Horror
  • Necromunda
  • Warhammer Blood Bowl

Kitapları kişisel okuma amacıyla yapay zekâ desteğiyle Türkçeleştirdim. Özellikle seri sıralaması, alt serilerin doğru klasörlere yerleştirilmesi ve isim karmaşasının giderilmesi oldukça uzun sürdü. İyi okumalar.

best-warhammer-40k-books.jpg

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,701
5,892
Antakya
Paylaşımlarınız için çok Teşekkür ederim. bu kadar çok sayıda kitabı Türkçeye çevirebilmeniz ilgimi çekti Benim de çevirmek istediğim kitaplar var ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yeni teknolojilere de aşına değilim çeviri işlemini Nasıl yaptığınızı anlatarak yardımcı olabilmeniz mümkün mü

wolfstyle

Yeni Üye
30 Mar 2011
16
150
Paylaşımlarınız için çok Teşekkür ederim. bu kadar çok sayıda kitabı Türkçeye çevirebilmeniz ilgimi çekti Benim de çevirmek istediğim kitaplar var ama nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum yeni teknolojilere de aşına değilim çeviri işlemini Nasıl yaptığınızı anlatarak yardımcı olabilmeniz mümkün mü
bu siteyi kullanıyorum. Fiyat olarak baya baya ucuz ve hızlı çeviriyor. Esas zaman alan kitapları toplamak düzenlemek ve tek tek çevirmek.

zeynelabi

Kıdemli Üye
11 Eki 2009
1,701
5,892
Antakya
çeviri için sözlük soruyor. sözlük olmadan bir kitap denedim çıkan çeviriyi beğenmedim. Sizde txt sözlük varmı. varsa paylaşabilirmisiniz