418 Türkçe Kitap Star Wars Evreni - (Epub-YZ)

wolfstyle

Yeni Üye
30 Mar 2011
12
105
Koleksiyonda şu anda toplam 418 EPUB kitap bulunuyor:

• 269 Star Wars Legends kitabı
• 149 Star Wars Canon kitabı

Kitapları yapay zekâ desteğiyle Türkçeye çevirdim. Ardından hepsini dönemlerine, serilerine ve kronolojik sıralarına göre klasörledim. Dosya adlarını da koleksiyon içinde kolayca takip edilebilecek biçimde yeniden numaralandırdım.

Legends bölümü; Before the Republic, Old Republic, Rise of the Empire, Rebellion, New Republic, New Jedi Order ve Legacy dönemlerine ayrılıyor.
Canon bölümü de High Republic ve devamındaki kronolojik dönemlere göre düzenlendi.

Bunlar resmî çeviriler değil, kişisel kullanım amacıyla hazırlanmış yapay zekâ destekli hayran çevirileridir. Bu nedenle yer yer çeviri veya biçimlendirme hataları bulunabilir.

LQ3lNf8ITeU6vjInRtGwtEWEjSYwDb.jpg

emekli

Kıdemli Üye
Aktif Üye
17 Eki 2015
510
1,228
418 kitabı büyük bir özveri ve zaman harcayarak çevirip en uygun sıkıştırmayla bizlere ve sitemize hediye ettiğiniz bu uzay serisi romanlar için size ne kadar teşekkür etsek az gelir. Çok teşekkür ederim üstadım. Uzay romanları seven bütün dostlarıma tavsiye ederim. Keşke bu romanları çizgi romana dönüştürecek bir yapay zeka programı olsa. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

emekli

Kıdemli Üye
Aktif Üye
17 Eki 2015
510
1,228
Değerli üstadım. Pardayanlar Serisi-Fantoma Serisi-James Bond Serisi-Mayk Hammer Serisini ve 'ın tarihi romanlarının tamamını da ingilizce orjinal kitaplarından aynı çeviri ve sıkıştırma ile bizlere ve güzel sitemize hediye edebilirseniz ben dahil bu tarz roman seven bütün dostlarımızı da sevindirirsiniz. Çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.

wolfstyle

Yeni Üye
30 Mar 2011
12
105
Değerli üstadım. Pardayanlar Serisi-Fantoma Serisi-James Bond Serisi-Mayk Hammer Serisini ve 'ın tarihi romanlarının tamamını da ingilizce orjinal kitaplarından aynı çeviri ve sıkıştırma ile bizlere ve güzel sitemize hediye edebilirseniz ben dahil bu tarz roman seven bütün dostlarımızı da sevindirirsiniz. Çok teşekkür ederim. Sağ olun. Sağlıklı kalın.
Söz vermiyim ama dediklerinize bakıcam

wolverine

Yeni Üye
27 Mar 2009
132
490
yapay zeka cidden inanılmaz bir şey. paylaşımınızın bence asıl zor kısmı kronolojik olarak ayarlama kısmı olmuştur. drangon lance sonrası şimdi star warsu görmek güzel oldu.
mantıklı düşünecek olursam bu şekilde devam edecekseniz str trek ve forgotten realm da görebileceğiz diye düşünüyorum. uğraşınız için teşekkür ederim.

wolfstyle

Yeni Üye
30 Mar 2011
12
105
yapay zeka cidden inanılmaz bir şey. paylaşımınızın bence asıl zor kısmı kronolojik olarak ayarlama kısmı olmuştur. drangon lance sonrası şimdi star warsu görmek güzel oldu.
mantıklı düşünecek olursam bu şekilde devam edecekseniz str trek ve forgotten realm da görebileceğiz diye düşünüyorum. uğraşınız için teşekkür ederim.
Forgotten realms in internette düzgün epubları yok henüz. Word txt dosyası olarak falan var kitaplar. Tek tek düzenlemek gerekli. İleride belki uğraşırım onunla.